Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 12 februari 2015, 11:05

Poging woningoverval Huizen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HUIZEN – Woensdagavond 11 februari probeerde een man een woning aan de Delta te overvallen. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 21.00 uur werd er aangebeld bij een woning aan de Delta in Huizen. De 58-jarige bewoonster deed open, waarna een man direct de woning probeerde in te komen door tegen de deur te duwen. Na een korte worsteling wist de bewoonster de man buiten de deur te werken. De verdachte ging er in onbekende richting vandoor. Na zijn vertrek zagen de geschrokken bewoners een mogelijk tweede verdachte wegrennen richting de Holleblok.

 

Signalement

Verdachte 1: Een tengere man, tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij droeg een geel/beige capuchon een donkere broek.
Verdachte 2: Een man tussen de 17 en 20 jaar oud met een licht getinte huiskleur en zwart haar. Hij droeg een korte zwarte leren jas en een donkere broek.

 

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben op of in de omgeving van de Delta en de Holleblok. Ook mensen die andere informatie hebben die van belang kan zijn, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Dan kunt u bellen met 0800-7000.

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.