Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 januari 2015, 15:50

Duo verdacht van poging zware mishandeling

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

HILVERSUM – Op zondagmorgen 18 januari vond op de Leeuwenstraat een beroving plaats. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 05.40 uur kreeg de politie de melding dat een jongen was geslagen en van zijn telefoon was beroofd. Uit de lezing van het slachtoffer bleek dat de roof was gepleegd door twee onbekende jongens. De politie heeft een aantal getuigen gesproken maar sluit niet uit dat er nog een aantal getuigen ontbreken. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hilversum. Van de daders is een summier signalement bekend. Het gaat om lichtgetinte mannen. Eén van hen had donker krullend haar en was gekleed in een spijkerbroek en donkere jas. Zij waren gevlucht in de richting van het station. Het 38-jarige slachtoffer werd voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de beroving.

 

Aanhouding verdachten

Naar aanleiding van de getuigenoproep met betrekking tot de beroving in Hilversum, heeft de politie twee verdachten aangehouden. Betreffende, een 18-jarige en 19-jarige inwoner van Huizen.

 

Tijdens nader onderzoek is gebleken dat er geen sprake was van een straatroof omdat er niets is weggenomen bij het slachtoffer. De twee verdachten zijn op verdenking van poging zware mishandeling ingesloten voor onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.