Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 21 januari 2015, 14:03

Verdachte poging woninginbraak Naarden opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

NAARDEN – Naar aanleiding van een poging tot woninginbraak, welke is gepleegd tussen 12 februari en 13 februari 2014, is een 32-jarige man uit Gendringen als verdachte aangehouden.

 

Tijdens de inbraak aan de Amsterdamsestraatweg werd geprobeerd om het koper van de leidingen te ontvreemden, waarbij een gaslek is ontstaan. Uit onderzoek van de technische recherche werd DNA-materiaal in de woning aangetroffen. Bij nader onderzoek is gebleken dat dit overeen kwam met het DNA-profiel van de 32-jarige verdachte uit Gendringen.

 

De man is overgebracht naar het politie bureau en zal worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.