Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 januari 2015, 12:15

Politie houdt duo met inbrekersgereedschap aan

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

HUIZEN – De politie heeft in de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 januari rond 02.00 uur op de Rokerijweg twee verdachten aangehouden op verdenking van poging diefstal en het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap.

 

De politie kreeg rond 01.45 uur de melding van een verdachte situatie op de Rokerijweg. Twee personen hadden veel interesse in verschillende geparkeerde vrachtwagens. De politie ging direct ter plaatse en trof daar een man en een vrouw aan. Bij controle bleek dat de twee inbrekersgereedschap bij zich droegen en in tevens in de auto hadden liggen. De agenten stelden een onderzoek in en zagen dat er gepoogd was onderdelen van een vrachtwagen weg te nemen. De man, 43 jaar uit Amsterdam, en de vrouw, 56 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats, zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.