Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 januari 2015, 12:42

Man met inbreekgereedschap heeft ook nog boete open staan

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

BUSSUM – Een 27-jarige man uit Leersum is woensdag 14 januari op de Huizerweg aangehouden omdat hij in het bezit was van inbreekgereedschap. Bovendien bleek dat de man stond gesignaleerd.

 

Surveillerende agenten zagen de man om 02.30 uur fietsen. Bij het aanspreken van de man, verklaarde dat hij was verdwaald. Hij wilde iemand bellen, maar omdat hij geen beltegoed had, lukte dat niet. Hij mocht één telefoontje plegen met het toestel van de agent.

 

Gezocht voor betalen boete

Die trok ondertussen de naam van de man na. Hieruit bleek dat de man nog een boete open had staan van 182 euro. De agenten vroegen of zij in zijn fietstas mochten kijken en zagen dat daar diverse schroevendraaiers en ander gereedschap inlag. Bovendien bleek dat het framenummer van de fiets was doorgekrast. Het gereedschap en de fiets zijn in beslag genomen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.