Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 januari 2015, 8:32

Bosberg zaak heropend na tip over twee broers uit Lelystad

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

HILVERSUM – Op dinsdag 13 januari wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit 2002 die bij de Bosberg plaatsvond en tot op heden nog niet is opgelost. In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 november 2002 wordt er op de parkeerplaats Bosberg, langs de A27 nabij Hilversum, het lichaam gevonden van een man. De parkeerplaats staat in die tijd bekend als een mannenontmoetingsplaats.

 

Het slachtoffer is de destijds 53-jarige Les (Laurens Ernst) Strijder. Hij werkte die nacht tot een uur of drie bij het postsorteercentrum in Nieuwegein. In plaats van direct richting zijn woonplaats Ede te rijden, is hij waarschijnlijk vrijwillig naar de parkeerplaats gegaan. Daar stierf hij een natuurlijke dood. Wel is zijn hartstilstand waarschijnlijk veroorzaakt doordat anderen, zogenaamde potenrammers, hem lieten schrikken. Kende u Les van de Bosberg, weet u meer over Les, bent u mogelijk getuige geweest of kwam u vroeger weleens op de Bosberg?

 

Uw informatie kan voor het onderzoeksteam heel belangrijk zijn. Kijk vanavond om 20.30 uur te kijken naar Opsporing Verzocht op NPO 1 voor een reconstructie.

 

Het onderzoeksteam heeft nog een aantal vragen onbeantwoord en we vragen iedereen die destijds weleens op de Bosberg kwam met ons mee te denken, want mogelijk heeft u heel waardevolle informatie. We zullen uiteraard heel zorgvuldig met deze informatie omgaan. Er kan op verschillende manieren contact met ons opgenomen worden. Dit kan via opsporingstiplijn 0800 – 6070, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en per mail [email protected].

 

En dan is er ook de speciale politieafdeling Roze in Blauw: Dit netwerk behartigt de belangen van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders binnen en buiten de politie. Ze zijn te bereiken van 10.00 uur tot 22.00 uur op 088-1677277.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.