Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 december 2014, 17:02

Bewoner Bussum neergestoken door verwarde man

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

BUSSUM – Een 29-jarige man uit Bussum is zondagochtend 28 december gewond geraakt bij een steekincident.

 

De politie kreeg rond 05.30 uur een melding dat er mogelijk werd ingebroken in een woning aan de Vlietlaan. Kort daarna kwam een melding van een steekincident. Agenten troffen in een woning een gewonde man aan. Hij vertelde dat een man hem neergestoken had en dat de verdachte nog in de woning was. Op dat moment hoorde agenten iemand om hulp roepen. In een andere kamer troffen agenten de verdachte, een 39-jarige man uit Bussum en een tweede inwoner aan. Deze persoon is niet gewond geraakt. Agenten hebben de verdachte overmeesterd en aangehouden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten herkende de verdachte als de persoon die eerder die nacht voor overlast zorgde in de de Vlietlaan. Agenten hebben de man toen aangesproken en hem naar huis gestuurd.

 

Crisisdienst

De 39-jarige Bussumer is overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast. Hij is onderzocht door een GGD-arts van de crisisdienst. De arts oordeelde dat de man hoogstwaarschijnlijk psychotisch was.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.