Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) ma 29 december 2014, 17:00

Zakkenrollers opgepakt in nachtclub op de Groest

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:11 uur

HILVERSUM – In de nacht van donderdag 25 december op vrijdag 26 december heeft de politie twee zakkenrollers aangehouden bij een uitgaansgelegenheid op de Groest.

 

Om 03:00 uur kregen de portiers van de nachtclub een melding dat een groep jongeren bestolen zouden zijn. De portiers konden vervolgens op basis van signalementen, twee verdachten aanhouden die ze even later aan de politie konden overdragen. Betreft twee 24-jarige inwoners uit Hilversum. Bij één verdachte trof de politie onder andere een witte iPhone 5 aan, waarvan de eigenaar tot nu toe onbekend is gebleven. Het is nog onduidelijk of deze iPhone 5 ook daadwerkelijk die nacht bij één van de bezoekers van de nachtclub is weggenomen. Mogelijk zou dit bij een andere uitgaangsgelegenheid zijn ontvreemd op een andere datum. De politie verzoekt de rechtmatige eigenaar van deze iPhone 5 om zich te melden en aangifte van diefstal te doen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.