Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 december 2014, 14:29

Herdenkingspenning vlucht MH-17 uitgereikt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:11 uur

GOOI EN VECHTSTREEK – Alle hulpverleners, waaronder enkele brandweermannen en een brandweervrouw van Brandweer Gooi en Vechtstreek, die zich hebben ingezet na de vliegramp met Malaysian Airlines vlucht MH17, kregen deze week een speciale herdenkingspenning uitgereikt door het kabinet. De penning is bedoeld als erkenning voor het werk dat zij verricht hebben. De hulpverleners speelden in de eerste dagen en weken een grote rol bij de opvang van familie en betrokkenen, het organiseren van de stille tocht en de herdenkingsdienst in de Sint-Vituskerk te Hilversum.

 

Premier Mark Rutte sprak dinsdagmiddag om 15.00 uur in de Raadszaal van het gemeentehuis de 110 hulpverleners uit Hilversum e.o. via een videoboodschap toe. Hij uitte een blijk van waardering en bedankte alle hulpverleners voor de ondersteuning en de enorme inspanning. De herdenkingspenning werd door burgermeester Broertjes uitgereikt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.