Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 18:33

Auto gebruikt bij ramkraak iCentre Bussum

Laatst bijgewerkt: zondag 11:10 uur

BUSSUM – In de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 december werd rond 04.00 uur een ramkraak gepleegd op een winkel aan de Nassaulaan. De daders gingen er met buit vandoor. De recherche zoekt getuigen.

 

Rond 04.00 uur kwam de melding dat er een ramkraak was gepleegd. Toegesnelde agenten zagen op Brediusweg een donker kleurige Volkswagen Golf met hoge snelheid rijden en zetten de achtervolging in. De auto reed richting Huizen, in Huizen verloren agenten de auto uit het zicht.

 

Bij de winkel aan de Nassaulaan bleek met een andere auto de pui geramd die ontzet werd. In de winkel werden meerdere goederen weggenomen. Een onderzoek is ingesteld.

 

Getuigen gezocht

 • De auto waarmee de winkel geramd werd is een zwarte Volkswagen Golf met kenteken 72-XDL-3. Wie heeft deze auto eerder in de nacht van 17 op 18 december gezien?

 

 • De vluchtauto van de daders was een donkerkleurige Volkswagen Golf. Wie heeft deze auto gezien in de nacht van 17 op 18 december? De auto reed mogelijk met hoge snelheid.
 •  

 • Op de Naarderstraat remde de vluchtauto kort om een donkerkleurige Mercedes Vitus busje in te halen. De recherche verzoekt de bestuurder van het busje zich te melden voor een getuigenverklaring.
 •  

  Voor bovenstaande vragen en andere informatie die van belang kan zijn bij het onderzoek, wordt gevraag te bellen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

  Reacties

  Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

  Ook interessant

  Weersverwachting Hilversum

  Volg ons

  Volg ons

  Copyright © 112Hilversum
  !

  Ads

  Advertenties worden geblokkeerd

  Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

  Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

  Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.