Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 december 2014, 15:39

Inbreker aangehouden dankzij alerte getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 11:10 uur

HILVERSUM – Een 28-jarige Hilversummer is woensdagmiddag 17 december op de hoek van de Bodemanstraat en de Vossenstraat aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak.

 

Een getuige meldde omstreeks 12.15 uur bij de politie dat hij achter een inbreker aanzat. De verdachte had een ruit ingeslagen bij een woning aan de De Rijklaan. Tijdens de achtervolging door de melder was de inbreker voortdurend aan het bellen. Mogelijk had hij contact met iemand die nog in de woning was.

 

Toen de politie bij het adres arriveerde, was er niemand meer aanwezig. De gealarmeerde bewoner miste enkele goederen. De 28-jarige verdachte is overgebracht naar het bureau. Nader onderzoek wordt ingesteld.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nlwww.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.