Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 november 2014, 11:32

Plofkraak in Huizen niet gelukt

Laatst bijgewerkt: zondag 11:10 uur

HUIZEN – De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de poging tot plofkraak bij een pinautomaat naast een winkel aan het Holleblok in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 november.

 

Vannacht kreeg de politie rond 02.40 uur een melding van een inbraakalarm bij een winkel aan het Holleblok. Toen agenten daar aankwamen, bleek dat er een auto in een pui naast een pinautomaat was ingereden. Er is forse schade aan de pui van de winkel ontstaan.

 

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het Holleblok worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem, bel 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.