Logo 112Hilversum

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 november 2014, 10:28

Vanaf Javalaan gestolen Audi in Utrecht terug gevonden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:10 uur

HILVERSUM / UTRECHT – In de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 november werd een auto gestolen in Hilversum. De auto werd terug gevonden in Utrecht.

 

Rond 02.15 uur kwam de melding dat een Audi was gestolen vanaf de Javalaan. Agenten zagen de Audi met hoge snelheid en met gedoofde lichten over de Larenseweg rijden en zetten de achtervolging in. Nabij Maartensdijk verloren zij het voertuig uit het zicht. Door het track & tracesysteem dat in auto zat, werd de auto even later teruggevonden aan de Etna in Utrecht. Er zat niemand in de auto, maar de auto voelde warm aan waardoor het vermoeden was dat de inzittenden in de omgeving zouden zijn. Meerdere eenheden en met hulp van de politiehelikopter werd gezocht. Niemand werd aangetroffen. Een nader onderzoek is ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.