Redactie 112 0 reactie(s) zo 16 november 2014, 15:28

Inbreker slaat eigenaar met hamer winkel Laren

Laatste update: 22 aug 2021 11:10 uur

LAREN – In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november rond 04.00 uur heeft er een inbraak in een winkel op de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat plaatsgevonden. Bij deze inbraak werd een 22-jarige man uit Utrecht aangehouden.

 

Die nacht werd een eigenaar van een winkel aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat wakker toen hij beneden glasgerinkel hoorde in zijn winkelpand. In de winkel werd hij geconfronteerd met inbrekers. De winkeleigenaar raakte lichtgewond toen één van de inbrekers hem met een hamer op zijn arm sloeg. Direct daarna gingen de verdachten er op scooters vandoor. De 22-jarige verdachte werd na onderzoek in de omgeving aangetroffen en aangehouden. Het is nog onbekend over er spullen buit zijn gemaakt bij de inbraak. Rechercheurs hebben de zaak in onderzoek, de verdachte zit nog vast.

 

Uw Tip!

Bent u getuige geweest van deze inbraak en heeft u informatie dat van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan contact op met recherche Laren via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl, www.betecom.nl en JTG Beveiliging.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons