Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:00:51 Hilversum 22995 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-187

Ambulance 14-187

zaterdag 08 mei 2021

1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 07|05

NEDERLAND - Van de Nederlandse bedrijven met 2 of meer werknemers kreeg 3 procent (4858 bedrijven) in 2019 te maken met dataonthulling. 2 procent van de bedrijven kreeg te maken met dataonthulingsincidenten als gevolg van een aanval (hack of inbraak) van buitenaf. Dit blijkt uit de Cybersecuritymonitor 2020 van het CBS.

 

Volgens het CBS is van dataonthulling sprake als elektronische gegevens, zoals persoonsgegevens van klanten of digitale informatie over bedrijfsprocessen, onbedoeld geopenbaard worden.

 

Grote bedrijven hebben meer dataonthullingsincidenten
Dataonthulling ...

DONDERDAG 06|05

HILVERSUM - Op donderdagmorgen 6 mei waren de hulpdiensten massaal aanwezig bij een zwembad aan de Franciscusweg in Hilversum. Door een onbekende oorzaak was een lekkage ontstaan bij een chloorvat.

 

Een groot gedeelte van de weg is afgesloten voor het verkeer. Brandweerlieden werken aan een oplossing. Ook brandweerwagens uit de regio Utrecht zijn aanwezig.

1/1

DINSDAG 04|05

NEDERLAND - Jaarlijks worden zo'n 40.000 mensen als vermist opgegeven bij de politie. Zo'n 85 procent wordt binnen 48 uur gevonden. In mei vraagt de politie extra aandacht voor vermiste personen tijdens de jaarlijkse "Mis je mei?"-maand. 'Vermiste personen opsporen is echt maatwerk. Vanuit Operations bij de Landelijke Eenheid kunnen er snel besluiten worden genomen wanneer we welk middel inzetten. Het is belangrijk dat mensen weten dat we alles op alles zetten om iemand te vinden', zegt Corine van de Linden, senior centralist meldkamer bij Operations.


Het eerste uur bij een vermissing ...

ZATERDAG 24|04

HILVERSUM - Op zaterdag 24 april zat een kraai vast in een boom op de Groest in Hilversum. De brandweer werd opgeroepen om de kraai uit de boom te halen.

 

Brandweerlieden hebben de kraai uit de boom gehaald met behulp van een hoogwerker. De kraai was gewond geraakt. Een verbandkoffer werd tevoorschijn gehaald om de kraai te behandelen. De kraai is overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance.

1/1

VRIJDAG 23|04

BUSSUM - Op donderdag 22 april 2021, vanaf 22:10 uur, heeft er een wilde achtervolging plaatsgevonden door Bussum. Bij deze achtervolging heeft de verdachte onder andere een fietser geschept, meerdere geparkeerde voertuigen aangereden en een voortuin kapot gereden.


Op de Waltherlaan veroorzaakte de verdachte wederom een aanrijding met een geparkeerd voertuig. Door agenten is er toen op de banden van de auto geschoten om deze kamikazepiloot te doen stoppen. Met resultaat, de verdachte kon worden aangehouden.


Heeft u iets gezien, gehoord of mogelijk beelden? Of bent u ook slachtoffer ...

DINSDAG 04|05

NEDERLAND - Het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen met corona is nog te hoog. Het kabinet besloot daarom dat de tweede stap in het openingsplan niet gezet kan worden op 11 mei. Op z'n vroegst wordt deze tweede stap op 18 mei gezet. Het kabinet besluit volgende week, op dinsdag 11 mei, of dat kan. Het gemiddeld aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiĆ«nten over de 7 dagen ervoor moet dan zijn afgenomen.

 

In deze tweede stap mogen buitenlocaties, zoals dierentuinen en pretparken, open. Ook kan dan onder voorwaarden weer binnen en meer buiten gesport worden. ...

MAANDAG 03|05

NEDERLAND - Vandaag gaat de jaarlijkse landelijke verkeerscampagne van start om automobilisten zich beter aan de maximumsnelheid te laten houden, vooral binnen de bebouwde kom en op provinciale wegen. Automobilisten houden zich hier slecht aan de snelheidslimieten. Veertig tot zestig procent van de automobilisten rijdt zelfs regelmatig te hard.

 

Minister Van Nieuwenhuizen: 'Te hard rijden is een belangrijke oorzaak van verkeersongelukken, waarbij ook dodelijke slachtoffers vallen. Ieder ongeluk is er een te veel. Voorkom daarom dat je te hard rijdt, check regelmatig je ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Zomer- of wintertijd?
HILVERSUM 24Webvertising