Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:56:27 Bmd-01 Br Woning (keuken) (tussenwoning) Violenstraat Hilversum 147163 142131 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Gooi en Vechtstreek (Voorlichter)...
zaterdag 17 april 2021

WOENSDAG 24|03

Professionele hennepkwekerij en slaapkamers van woning aan het Kremerpad

De dierenambulance is ingeschakeld om zich te ontfermen over de huisdieren van de bewoners

HILVERSUM - Op basis van onderzoeksinformatie trof de politie op dinsdag 23 maart in een huis aan het Kremerpad in Hilversum twee professioneel ingerichte kwekerijen aan. De bewoners zijn aangehouden.


Rond 15.15 uur betrad de politie het huis. In twee slaapkamers werden in totaal 384 hennepplanten aangetroffen, waarvan 164 oogstrijp. De kwekerijen waren voorzien van professionele apparatuur. De planten zijn geruimd inclusief alle apparatuur. De twee bewoners zijn aangehouden op verdenking van het overtreden van de Opiumwet en zitten vast voor verhoor en onderzoek.

Een inspecteur van het energiebedrijf constateerde diefstal van stroom en kraanwater. De energiemaatschappij gaat aangifte doen van diefstal. Een auto van de bewoners is in beslag genomen in verband met een eventuele ontnemingsvordering. De dierenambulance is ingeschakeld om zich te ontfermen over de huisdieren van de bewoners.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines