Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:56:30 Hilversum 30866 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-187

Ambulance 14-187

woensdag 16 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 28|08

Is uw rugzak uit uw auto gestolen in parkeergarage aan de Schapenkamp?

Tijdens zijn rooftocht is de dader door een oplettende voorbijganger gefilmd

HILVERSUM - In de avond van woensdag 12 augustus vonden er in een parkeergarage aan de Schapenkamp in Hilversum auto-inbraken plaats. De politie heeft hiervan diverse aangiften ontvangen. De politie is echter op zoek naar één persoon van wie een rugtas is gestolen en mogelijk meer gedupeerden.


Camerabeelden hebben geleid tot het herkennen van een verdachte en het oplossen van deze zaak. Tijdens zijn rooftocht is de dader namelijk door een oplettende voorbijganger gefilmd.

Het enige 'open eindje' betreft een rugtas die de verdachte voorafgaand aan de inbraken nog niet bij zich had, maar naderhand wel. Wij vermoeden dat deze rugtas ook gestolen is. De tas behoort echter niet toe aan de tot nu toe bekende slachtoffers. Vermoedelijk is de rugtas uit een andere auto gestolen, waarvan de eigenaar wellicht nog geen aangifte heeft gedaan. Graag komt de politie toch in contact met deze persoon.

 

Melden
Was u in de avond in het centrum van Hilversum en stond uw auto rond 21.00 geparkeerd in de garage aan de Schapenkamp? Is er uit uw auto die avond een rugzak gestolen en heeft u hiervan nog geen aangifte gedaan? Of bent u deze rugzak wellicht in de parkeergarage verloren? Meld u zich dan bij de politie via 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines