Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:14:51 Hilversum 30879 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-192

Ambulance 14-192

woensdag 16 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 23|08

Overval op woning aan de Naarderstraat in Laren

De overvallers hadden donkere kleding aan en hun gezichten waren deels afgedekt

LAREN - In de nacht van 22 op 23 augustus werd een bewoonster van een huis aan de Naarderstraat overvallen door twee mannen, tussen 00.00 uur en 01.00 uur. De politie zoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving.

 

De overvallers hadden donkere kleding aan en hun gezichten waren deels afgedekt. Er wordt onderzocht of er mogelijk meer mensen betrokken zijn geweest bij de overval. De daders zijn ongeveer een uur in de woning geweest. Er is op dit moment nog niemand aangehouden en de politie doet onderzoek.

 

Er wordt onder andere wordt bekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Buurtbewoners die iets hebben gezien of gehoord die nacht, mensen die mogelijk camerabeelden hebben of mensen die meer weten over deze overval worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

 

Heeft u meer informatie?
Of woont u in de buurt van de Naarderstraat en heeft u beveiligingscamera's aan uw woning? Bel dan 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Dan kunt u de informatie delen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines