Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:17:27 Hilversum 9075 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-188

Ambulance 14-188

zaterdag 06 juni 2020

WOENSDAG 29|04

Vrouw (18) hoest agent in gezicht na achtervolging door Hilversum

Op de Erfgooierstraat haalde de bestuurster een snelheid van 80 km/h, terwijl 30 km/h is toegestaan, waarna zij het voertuig tot stilstand bracht en de inzittenden de auto uitrenden

HILVERSUM - In de nacht van dinsdag op woensdag 29 april, omstreeks 00:30 uur wilden agenten een voertuig controleren op het Langgewenst in Hilversum op verdenking van overtreding van de noodverordening coronamaatregelen. In het voertuig zaten namelijk 4 personen die bovendien niet de minimale 1,5m afstand van elkaar hadden.

 

Bij het zien van de agenten ging de bestuurster er op hoge snelheid vandoor. Daarbij werd de rotonde bij de Mies Bouwmanboulevard tegen de richting in genomen, waarna een snelheid van boven de 100 km/h werd gemeten op de Mies Bouwmanboulevard. Op de Erfgooierstraat haalde de bestuurster een snelheid van 80 km/h, terwijl 30 km/h is toegestaan, waarna zij het voertuig tot stilstand bracht en de inzittenden de auto uitrenden. De bestuurster, een 18-jarige vrouw uit Hilversum, kon vervolgens worden aangehouden op verdenking van roekeloos rijden.

 

Toen de verdachte in het politievoertuig had plaatsgenomen, hoestte ze een van de collega's opzettelijk in het gezicht en zei corona te hebben. Zij zal zich hiervoor morgen moeten verantwoorden tijdens een snelrechtzitting.

 

Haar rijbewijs is ingevorderd en het voertuig is in beslag genomen. De Officier van justitie zal daarover later een beslising nemen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines