Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:11:16 Bgv-02 Oms Melding Amaris Gooizicht Paulus Van Loolaan Hilversum 142631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 Brandweer 's Graveland...
vrijdag 07 augustus 2020

MAANDAG 02|03

Verdachten van overvallen Hilversum aangehouden

Op 20 november 2019 werd een snackbar aan de Kleine Drift overvallen door twee jonge overvallers

HILVERSUM - In een onderzoek naar twee overvallen op een snackbar en een supermarkt in november vorig jaar, heeft de recherche twee verdachten aangehouden. Twee eerdere aangehouden verdachten werden in vrijheid gesteld na het ontbreken van bewijs.

 

Op 20 november 2019 werd een snackbar aan de Kleine Drift overvallen door twee jonge overvallers. Vijf dagen later, op 25 november, werd een supermarkt aan de Minckelersstraat overvallen. Uit onderzoek bleek dat zeer vermoedelijk dezelfde daders aan het werk waren geweest bij deze overvallen. Kort na de overval op de supermarkt werden op basis van sterke verdenkingen twee mannen aangehouden. Deze werden later, na nader onderzoek, vrijgelaten, omdat er te weinig bewijs was voor hun betrokkenheid.

 

Bij BureauNH werd op 4 december 2019 aandacht besteed aan de twee overvallen. Na deze uitzending kwam er zeer bruikbare informatie binnen, waarna de recherche meerdere getuigen heeft gesproken en overig onderzoek heeft verricht.

 

De recherche heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om twee verdachten aan te kunnen houden. Het gaat om een 17-jarige jongen en een 18-jarige man uit Huizen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines