Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:07:15 Bgv-01 Stank/hinder. Lucht (gaslekkage) (aardgas) Oude Amersfoortseweg Hilversum... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
zondag 05 april 2020


VRIJDAG 10|01

Ernstige aanrijding Kininelaantje-Havenweg heeft dodelijke afloop

Tot op heden hebben zich nog geen getuigen gemeld

HILVERSUM - De 84-jarige fietser uit Naarden die op 18 december 2019 betrokken was bij een ernstige aanrijding met een bromfietser op de overgang van het Kininelaantje naar de Nieuwe Havenweg is onlangs overleden.

 

Op woensdag 18 december vond de aanrijding plaats. Op het Kininelaantje reed rond 11.45 uur de fietser vanuit de richting 's-Graveland naar de Nieuwe Havenweg. Achter hem kwam een bromfiets aangereden. De bromfiets en de fietser raakten elkaar en kwamen beide ernstig ten val. De fietser, een 84-jarige man uit Naarden raakt daarbij zwaar gewond en werd naar een ziekenhuis overgebracht. Daar is hij op 2 januari overleden.

 

Heeft u iets gezien?
Tot op heden hebben zich nog geen getuigen gemeld. Getuigen die hun informatie nog niet met de politie gedeeld hebben, wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000 of M-online.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines