Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:11:16 Bgv-02 Oms Melding Amaris Gooizicht Paulus Van Loolaan Hilversum 142631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 Brandweer 's Graveland...
vrijdag 07 augustus 2020

VRIJDAG 15|11

Politie maakt gebruik van camper tijdens controle op afleiding in het verkeer

In totaal zijn er 287 bekeuringen uitgedeeld, waarvan 197 voor het vasthouden van elektronische apparaten tijdens het rijden

NEDERLAND - Op 13 en 14 november voerden de politie in de regio Midden-Nederland extra verkeerscontroles uit die gericht waren op afleiding in het verkeer. De nadruk van deze controles lag op het gebruik van elektronische apparaten, zoals telefoons, achter het stuur. Bij de actie maakte de politie gebruik van een camper, om van boven in personenauto's mee te kunnen kijken.


In totaal zijn er 287 bekeuringen uitgedeeld, waarvan 197 voor het vasthouden van elektronische apparaten tijdens het rijden. Eén van de bestuurders was zelfs een spelletje poker op zijn telefoon aan het spelen tijdens het besturen van zijn voertuig.

Foto's
1/1
Reacties
J.Admiraal zegt: spacer
Minder handige foto. Een agent zonder gordel in een camper. Ook in een camper moet je een gordel drager ook al ben je niet de tweede voorpassagier en in dit geval dus medereiziger in de wetboek.
17-11-19 16:35
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines