Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:05:47 Bgv-01 Stank/hinder. Lucht (vreemde Lucht) Goudriaanstraat Hilversum 147165 142131 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
maandag 18 november 2019

VRIJDAG 01|11

Jongen (13) aangehouden voor bezit illegaal vuurwerk en belediging

De politie krijgt de laatste paar weken geregeld meldingen van vuurwerkoverlast en zal er tegen op blijven treden

HILVERSUM - Donderdagmiddag rond 17:00 uur zijn jeugdboa's afgekomen op een melding van zwaar vuurwerk in de omgeving van de Mussenstraat in Heelversum. Toen zij een 13-jarige jongen staande hielden, weigerde deze iedere medewerking en beledigde de handhavers, waarop agenten ter ondersteuning kwamen. De jongen weigerde nog steeds alle medewerking en werd aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering, bezit van illegaal vuurwerk en belediging en zal zich daarnaast ook voor het verzet bij zijn aanhouding moeten verantwoorden. Dat gebeurt op een later moment. De jongen is inmiddels heengezonden en het dossier wordt ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.

 

De politie krijgt de laatste paar weken geregeld meldingen van vuurwerkoverlast en zal er tegen op blijven treden. Vuurwerk is aan strikte regels gebonden en de afsteektijden zijn beperkt tot 31 dec. vanaf 18:00 tot 1 jan. 02:00 uur.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines