Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:11:16 Bgv-02 Oms Melding Amaris Gooizicht Paulus Van Loolaan Hilversum 142631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 Brandweer 's Graveland...
vrijdag 07 augustus 2020

MAANDAG 30|09

Hennepkwekerij aangetroffen in bedrijfspand aan de Aldegondestraat in Amersfoort

In de kwekerij trof de politie twee jongemannen van 25 en 27 jaar oud uit Hilversum

AMERSFOORT - Op zondag 29 september 2019 rond 14.00 uur, trof de politie op de Aldegondestraat in Amersfoort in een bedrijfspand een hennepkwekerij aan.


In de kwekerij trof de politie twee jongemannen van 25 en 27 jaar oud uit Hilversum. Zij werden direct aangehouden en hun betrokkenheid wordt onderzocht. De kwekerij was volop in werking waarbij plantjes van een aantal weken oud werden aangetroffen. In totaal ruim 300 planten. De kwekerij werd direct ontmanteld. Stedin controleerde de stroomvoorziening en sloot hierna het stroom van het pand af. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en beide mannen zijn in verzekering gesteld. Geld en een auto is in beslag genomen.

 

Een hennepkwekerij kan zeer (brand)gevaarlijk zijn, zie stophennepteelt.nl. Heeft u informatie over een hennepkwekerij? Bel de politie. Liever anoniem? Bel dan M om anoniem te blijven 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines