Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:11:16 Bgv-02 Oms Melding Amaris Gooizicht Paulus Van Loolaan Hilversum 142631 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 1 Brandweer 's Graveland...
vrijdag 07 augustus 2020

DONDERDAG 22|08

Ruziemaker in woning Hilversum blijkt internationaal gesignaleerd

Voordat agenten hem overbrachten naar het politiebureau probeerde hij een geldbuidel aan iemand anders te overhandigen

HILVERSUM - Afgelopen vrijdag kregen de politie een melding van een ruzie, komende vanuit een woning op de Langestraat in Hilversum. In de woning bleek een heftige woordenwisseling gaande. Bij het noteren van de gegevens van de betrokkenen bleek de vader, een 47-jarige man, internationaal gesignaleerd.


Voordat agenten hem overbrachten naar het politiebureau probeerde hij een geldbuidel aan iemand anders te overhandigen. Omdat het om een aanzienlijk geldbedrag ging, werd dit in beslag genomen op verdenking van witwassen, waarna de situatie ter plekke werd "bevroren".


Na overleg met de Officier van Justitie werd in de woning een zoeking gedaan. Hierbij werd nog een groot geldbedrag werd aangetroffen. Daarnaast werd bijna een kilo hard drugs aangetroffen met een straatwaarde van ruim 80.000 euro, een kleine hoeveelheid aan softdrugs. Een onderzoek naar de drugs wordt ingesteld. De verdachte zit momenteel in hechtenis om te worden uitgeleverd.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines