Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:24:50 Hilversum Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-185

Ambulance 14-185

woensdag 16 oktober 2019

WOENSDAG 26|06

Bestuurder gezocht na verlaten plaats ongeval

De bestuurder van de personenauto is verderop gestopt en heeft kort met het slachtoffer gesproken, maar heeft geen gegevens achtergelaten

HILVERSUM - Op woensdag 19 juni, omstreeks 18:00 uur, vond een aanrijding plaats op de kruising van de Vaartweg met de Havenstraat.


Een Hilversumse vrouw reed op haar fiets uit de richting van de Kerkbrink in de richting van de Vaartweg en werd op de kruising met de Havenstraat van achteren aangereden door de bestuurder van donkerkleurige personenauto. Daarbij is de vrouw ten val gekomen en kwam met haar hoofd op straat terecht. Later bleek dat zij haar arm heeft gebroken.


De bestuurder van de personenauto is verderop gestopt en heeft kort met het slachtoffer gesproken, maar heeft geen gegevens achtergelaten. Vervolgens heeft hij wat onderdelen van zijn voertuig van straat geraapt en is weggereden.


Een getuige is bij de vrouw gebleven. De getuige is een man van ongeveer 30 jaar, die ca. 1.70m lang is en een iets stevig postuur heeft.


Graag komt de politie in contact met de bestuurder, de genoemde getuige en eventueel andere getuigen van het ongeval. Melden kan via 0900-8844, onder vermelding van registratienummer 2019184115.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines