Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:33:21 Hilversum Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-184

Ambulance 14-184

dinsdag 19 november 2019

ZONDAG 28|04

Agent geschopt en geslagen tijdens aanhouding

Zijn vriendin, een 28-jarige vrouw uit Hilversum, vond het nodig om de agent tijdens de aanhouding te slaan, schoppen, te beledigen en te bedreigen

HILVERSUM - Agenten waren nog geen 5 minuten buiten of ze werden op de Gijsbrecht van Amstelstraat geconfronteerd met een bekende van de politie. Deze bestuurde een auto en reed dusdanig hard dat zij hem gevolgd zijn. Bij het uitstappen was duidelijk dat deze meneer onder invloed was. Meneer wilde absoluut niet meewerken en dus is hij met enig verzet aangehouden. Zijn vriendin, een 28-jarige vrouw uit Hilversum, vond het nodig om de agent tijdens de aanhouding te slaan, schoppen, te beledigen en te bedreigen. Zij is ook aangehouden met verzet. Tijdens het vervoer naar het bureau bleef de vriendin beledigen en trappen.


Tegenwoordig wordt bij geweldsdelicten gekeken naar alcohol- en of drugsgebruik. De vrouw moest een ademanalyse ondergaan en zij blies 1025 ug/l op het bureau. Dat staat gelijk aan 2,3 promille. De vrouw is ingesloten en zal de nacht bij de politie doorbrengen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines