Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:48:13 Hilversum Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-186

Ambulance 14-186

maandag 18 februari 2019

VRIJDAG 12|10

Hondenbezitters in Harderwijk opgelet!

De sponzen zouden het werk kunnen zijn van een dierenhater

HARDERWIJK - Vrijdagmorgen zijn op de honden uitlaatplaats onder het tunneltje bij de Vondellaan diverse sponzen aangetroffen. De politie waarschuwt hondenbezitters voor het gevaarlijke goedje.

 

Honden die de spons aanzien voor eten, kunnen stikken wanneer ze de spons binnenkrijgen. Eenmaal in de buik zet de gebakken spons namelijk uit. De sponzen zouden het werk kunnen zijn van een dierenhater.

 

Let op uw hond, ook bij andere uitlaatplaatsen. Delen is fijn voor iedereen!

Foto's
1/1
Reacties
Esther zegt: spacer
Mijn hond heeft helaas de sponzen gegeten vrijdagochtend. Inmiddels 4 repen sponzen uitgebraakt en gepoept. Sinds zondagmiddag veel plassen en sinds vanochtend bloed in urine. Na bezoek DA aan de antibiotica. Het lijkt erop dat mijn grote sterke hond dit gaat overleven. Volgens DA had het fataal kunnen zijn voor een kleiner ras. Het betreft hier gefrituurde sponsjes, zonder gif. Opzet vd dader is waarschijnlijk verstikking van honden. Sponsjes zijn niet te zien op een echo. Ik ben zo boos en verdrietig dat er iemand in mijn buurt opzettelijk honden wil pijnigen/vermoorden. Hoop zo dat de politie moeite neemt om de dader te vinden
15-10-18 20:12
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie