Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:06:43 Ong.luchtvaart 14gg01 Noodweg Hilversum 142171 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
zaterdag 15 december 2018

DONDERDAG 04|10

Politie zoekt getuigen van ongeregeldheden kermis Bussum

Op vrijdag 28 september kreeg de politie diverse meldingen over een groep jongeren die vanaf 18.00 uur overlast zou veroorzaken in de omgeving van de Veerstraat

BUSSUM - Afgelopen weekend heeft een groep jongeren voor ongeregeldheden gezorgd in het centrum van Bussum. Op dat moment was er een kermis gaande. De politie heeft meldingen gekregen van vernielingen en bedreigingen. Ook zouden meisjes zijn lastiggevallen. De politie doet sinds vrijdagavond onderzoek naar deze meldingen.


Op vrijdag 28 september kreeg de politie diverse meldingen over een groep jongeren die vanaf 18.00 uur overlast zou veroorzaken in de omgeving van de Veerstraat. Zo zou er vuurwerk worden afgestoken en vernielingen gepleegd. Ook zou een meisje zijn lastiggevallen. De politie is vrijdagavond direct opgetreden en heeft gezorgd dat de rust op straat weer terugkeerde.

 

Na de meldingen is ook direct een onderzoek opgestart. In verband met de vernielingen is één aangifte binnengekomen. De politie heeft inmiddels contact met twee meisjes die zijn lastigevallen. Er is nog geen aangifte gedaan. De politie beschikt over beeldmateriaal van de betreffende avond. Deze beelden worden allemaal bekeken met als doel daders te identificeren.

 

Getuigen en camerabeelden gezocht!
De politie vraagt mensen die deze avond iets hebben gezien van de incidenten zich te melden. Heeft u iets gezien? Weet u wie de verdachten zijn? Beschikt u over camerabeelden? Bel dan met 0900-8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines