Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:02:27 Voertuigbrand 14gg01 Achterom Hilversum 141761 142732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
zaterdag 15 december 2018

DINSDAG 02|10

Zes verdachten aangehouden voor mishandeling

Het gaat om drie jongens uit Utrecht van 16 en 17 jaar oud, twee jongens uit Hilversum van 16 en 18 jaar oud en een 16-jarige jongen uit Vianen

HILVERSUM - Een man werd vrijdag 14 september in elkaar geslagen. Hij brak hierbij onder andere zijn arm. De recherche heeft zes verdachten voor deze zware mishandeling aangehouden.


Vrijdagmiddag rond 15.40 uur verlaat een man de Van Riebeeckgalerij en loopt richting zijn auto op de Willem Bontekoestraat. Buiten ziet hij een groepje jongeren staan, waar hij een woordenwisseling mee krijgt. Dit loopt uit op een vechtpartij, waarbij de man meerdere keren wordt geslagen.

 

Getuigen bellen de politie. Wanneer de agenten bij de Willem Bontekoestraat aankomen zien zij het slachtoffer met meerdere verwondingen zitten. De verdachten zijn dan al gevlucht.

 

Aanhoudingen
Direct wordt een onderzoek ingesteld naar de mishandeling. Er wordt met verschillende getuigen gesproken en camerabeelden worden opgevraagd en bekeken. Uit het onderzoek komen een aantal verdachten in beeld. Deze jongens zijn maandag 1 oktober buiten heterdaad aangehouden.

 

Het gaat om drie jongens uit Utrecht van 16 en 17 jaar oud, twee jongens uit Hilversum van 16 en 18 jaar oud en een 16-jarige jongen uit Vianen. De jongens zitten allemaal vast voor onderzoek.

Headlines