Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:11:08 Hilversum Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-188

Ambulance 14-188

woensdag 16 januari 2019

DONDERDAG 30|08

Mannen met kassalade zien politie en gaan ervandoor

Eén man bleek zich verstopt te hebben in een vijver

NAARDEN - Een minderjarige verdachte wordt donderdag 30 augustus aangehouden voor een inbraak in een horecagelegenheid, nadat de buit van zijn fiets valt. De recherche zoekt nog een tweede verdachte.

 

Surveillerende agenten zien rond 07.00 uur op de Burgemeester Jur. Visserlaan twee jongens fietsen die zich verdacht gedragen. De agenten keren de auto en zien dat de jongens een kassa op de grond laten vallen. De twee gaan er direct vandoor en een achtervolging wordt ingezet. De omgeving wordt door verschillende agenten afgezet en de politiehelikopter ondersteund vanuit de lucht. Een van de verdachten verstopt zich in een sloot. Hij wordt aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Muiden.

 

Gesloten kassa
Uit onderzoek naar de kassa komt naar voren dat deze is gestolen uit een horecagelegenheid aan de Spiegelstraat in Bussum. In de nacht van woensdag 29 augustus op donderdag 30 augustus werd een deur van het pand opengebroken en de kassa met inhoud meegenomen.

 

Tweede verdachte gezocht
De tweede verdachte wist te ontkomen. De recherche is nog steeds op zoek naar hem. Heeft u informatie hierover? Of bent u getuig geweest van de inbraak op de Spiegelstraat. Bel dan 0900-8844 en vraag naar de recherche in Naarden. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie