Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:38:15 Hilversum Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-183

Ambulance 14-183

woensdag 16 januari 2019

DONDERDAG 23|08

De Helden van Wijdemeren!

Locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet, de politie en de brandweer bedankten hen persoonlijk voor hun inzet

WIJDEMEREN - Helden. Ze bestaan en wonen in onze gemeente Wijdemeren! Locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet, de politie en de brandweer bedankten hen persoonlijk voor hun inzet.

 

Dinsdag 21 augustus gebeurde er veel in Wijdemeren. Zo werd Loosdrecht opgeschrikt door een steekincident bij de huisartsenpraktijk aan de Eikenlaan. Daarbij raakte een huisarts gewond. De goede afloop is mede te danken aan het kordate optreden van de Loosdrechter Hessel. Hij wist de verdachte af te leiden waardoor hij op de vlucht sloeg. Later die dag kon de politie de verdachte aanhouden.

 

Auto te water
Die zelfde dag raakte een auto ondersteboven te water aan de Koninginneweg in Kortenhoef. Andrei zag het vanaf zijn balkon gebeuren, bedacht zich geen moment, dook in het water en kon de bestuurder bevrijden. Door zijn snelle ingrijpen mankeert de bestuurder gelukkig helemaal niets.

 

Locoburgemeester Jan-Jaap de Kloet: 'ik ben trots op deze twee inwoners van Wijdemeren. Ze gingen in een moeilijke en gevaarlijke situatie meteen over tot actie. Zonder hun kordate handelen hadden beide situaties heel anders kunnen aflopen.'

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie