Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:02:27 Voertuigbrand 14gg01 Achterom Hilversum 141761 142732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hilversum (Dienstwisselcode Beroeps)
zaterdag 15 december 2018

MAANDAG 23|07

Brandweer redt hond uit hete zon van balkon in Hilversum

De politie heeft onderzoek verricht en besloten om de hoogwerker van de brandweer te laten komen om de hond te redden

HILVERSUM - Een oplettende buurtbewoonster zag maandag 23 juli een hond op het warme balkon zitten aan de Laan 1940-1945 in Hilversum. Na 1 1/2 uur keerde ze terug om te kijken of de hond daar nog steeds zat. Ze kreeg te horen dat de hond niet naar binnen is geweest, deur stond op kier( haakje). Bewoners niet thuis en de hond zijn kop begon beetje te hangen.

 

Inmiddels was de politie al gewaarschuwd. De politie heeft onderzoek verricht en besloten om de hoogwerker van de brandweer te laten komen om de hond te redden. Wachtend op de brandweer hielden ze de hond in de gaten die het moeilijk had. Op het moment dat de brandweerman het balkon betrad, was de hond dolblij. De hond is naar binnen gebracht en werd voorzien van vers water.

 

Volgens de brandweer was de waterbak op het balkon bijna leeg en water warm. Er is een waarschuwingsbriefje achtergelaten in de woning.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines