Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:25:10 P Bgv-01 Br Woning Noordse Bosje Hilversum 147051 142131 147163 Prio Eenheid | Brandweer GooienVechtstreek (Onbekende code)
vrijdag 07 augustus 2020

ZONDAG 04|06

Meerdere meldingen van poging klemrijden meisjes

Vanuit Soest en Bunschoten komt een melding van een poging ontvoering

SOEST - Nadat gisteren is gemeld dat er eerder deze week een meisje is lastig gevallen door een tweetal mannen komt ook vandaag daar een melding bij. In Soest is een poging gedaan om een meisje te ontvoeren, het meisje van dertien jaar werd ook hier klemgereden / achtervolgd door een klein donker autootje. Hierin zaten twee mannen, het meisje is gevlucht en opgevangen. Deze melding heeft veel overeenkomsten met de melding uit Bunschoten-Spakenburg. In beide gevallen is er sprake van een klein donker autootje met daarin twee mannen, volgens de melding uit Soest zou het gaan om lichtgetinte mannen.

 

Of deze meldingen te maken hebben met de dood van een meisje in Achterveld en de vermissing van een 14 jarig meisje in Bunschoten-Spakenburg is niet bekend. In de vermissingszaak van Savannah is intussen bekend dat er papieren van haar zijn gevonden op de Bisschopsweg, dit is de doorgaande weg tussen Bunschoten en Baarn / Soest.

 

Mocht u tips hebben of een verdachte situatie zien meldt dat dan direct aan de politie.

Foto's
1/1

Ook interessant

Headlines