Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:22:05 Hilversum Prio Middel Eenheid | MotorAmbulance 14-381 (RAV Gooi en Vechtstreek)
dinsdag 28 januari 2020
 

DONDERDAG 01|12

Stembureauleden en tellers gezocht!

Omdat het tellen van de stemmen veel werk is, worden er op stembureaus speciale tellers ingezet die de stembureauleden helpen bij het tellen

COEVORDEN - De gemeente is op zoek naar stembureauleden. Op 15 maart 2017 wordt de Tweede Kamerverkiezing gehouden. Voor deze verkiezing is de gemeente Coevorden op zoek naar nieuwe (reserve) stembureauleden. Ook zoeken we tellers die na sluiting van de stembureaus willen helpen bij het tellen van de uitgebrachte stemmen. 

 

Als stembureaulid moet u de hele dag beschikbaar zijn. De stembureaus zijn van 7.30 uur tot 21.00 uur geopend. U verricht administratieve taken zoals het in ontvangst nemen van de stempas en het uitreiken van een stembiljet.

 

Omdat het tellen van de stemmen veel werk is, worden er op stembureaus speciale tellers ingezet die de stembureauleden helpen bij het tellen. Als teller werkt u van 20.30 uur tot alle stemmen zijn geteld.

 

Er zijn wel een aantal voorwaarden om stembureaulid of teller te kunnen zijn. Zo moet u 18 jaar of ouder zijn, de Nederlandse taal goed beheersen, op een vriendelijke en correcte wijze met mensen omgaan en volgens bepaalde richtlijnen kunnen handelen. Uiteraard geven wij u vooraf instructie hoe u moet handelen.

 

Als u ingedeeld wordt als stembureaulid of teller krijgt u een vergoeding.

 

Aanmelden

Heeft u belangstelling om op deze manier aan de verkiezingen mee te werken? Meld u dan aan. Dat kan door een brief te sturen naar gemeente Coevorden, afdeling Publieksservice, loket Burgerzaken, postbus 2, 7740 AA Coevorden. Mailen kan ook: info@coevorden.nl. Vermeld in de brief of e-mail uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Op basis van de informatie, die u verstrekt wordt beoordeeld of u benoemd kunt worden tot (reserve) stembureaulid of teller.

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u omstreeks 9 februari 2017 bericht of u ingedeeld bent en op welke wijze u zich kunt voorbereiden. Bent u niet ingedeeld? Dan staat u automatisch op de reservelijst. U kunt dan alsnog benaderd worden, indien iemand onverhoopt niet aanwezig kan zijn op de dag van de verkiezingen.

 

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Ina Garming of  Koos Hageman van de afdeling Publieksservice, telefoon 14 0524 of via e-mail: info@coevorden.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines