Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:48:13 Hilversum Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-186

Ambulance 14-186

maandag 18 februari 2019

MAANDAG 29|02

Speel het meldkamerspel en handel zelf 112 incidenten af

In dit spel ben jij de centralist

Het meldkamerspel is de Nederlandse vertaling van het bekende Leitstellenspiel. Er is de laatste maanden hard gewerkt om dit pracht spel naar Nederland te krijgen en nu is het zo ver, jullie kunnen het ook gaan spelen!

In dit spel ben jij de centralist. Je bouwt kazernes, koopt de voertuigen en handelt de incidenten af op een echte kaart. Je kan alleen spelen of samen met je vrienden in een Team. Probeer het ook eens uit op meldkamerspel.com.

Foto's
1/1
Reacties
Souad zegt: spacer
Is het niet onnozel om bij een 112 melding te vragen naar wat gewenst is (politie, brandweer of ambulance)? Met spoed je verhaal doen en hulp vragen voordat men aan zijn verwondingen lijdt is toch veel belangrijker dan tijd verliezen aan doorverbonden worden... '911, what's your emergency?'
02-03-16 21:00
Score: 2
Basje zegt: spacer
Gratis? LOL Wil je spelen, dan moet je een brandweerkazerne, ziekenhuis, enz. kopen. Die coins kun je met paypal of Ideal kopen. Niets gratis dus.
Het was leuk, transparanter en gebruikersvriendelijker geweest als deze site dit even van te voren had gemeld!
Nu heb ik een account aangemaakt en meteen weer verwijderd. Want van zulke grappen houd ik niet.
10-03-16 20:14
Score: -2
Data zegt: spacer
Beste Basje,
Het volledige spel is te spelen met Credits, die je gewoon kunt verdienen met meldingen doen. Alleen als je sneller geld wilt hebben, moet je Coins kopen voor 'echt' geld. Wat je zegt over dat als je het spel wilt spelen je met Ideal moet betalen is complete onzin. (Misschien eerst lezen voordat je te snel je account weer verwijdert!)
29-04-16 15:09
Score: 4
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie