Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:11:08 Hilversum Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-188

Ambulance 14-188

woensdag 16 januari 2019

ZONDAG 31|01

Jongen (16) op de Sterrelaan beroofd van zijn telefoon

Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de verdachten?

HILVERSUM - Op zaterdag 30 januari werd een jongen bedreigd en beroofd van zijn telefoon. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.


Rond 23.35 uur kwam een melding van een beroving aan de Sterrelaan. Het slachtoffer, een 16-jarige jongen uit Hilversum, verklaarde dat hij over de Sterrelaan fietste toen hij door drie jongens werd tegengehouden. Eén van hen had een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich, waar hij het slachtoffer mee bedreigde. De jongen gaf zijn telefoon af, waarna de verdachten te voet vluchtten richting een tunneltje bij de Schuttersweg. Agenten zochten nog in de omgeving naar het drietal, maar hebben de verdachten niet meer aangetroffen.


Signalementen
De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur en is tussen de 1,75 en 1,80 meter lang. Hij droeg donkere kleding.

De tweede verdachte heeft een blanke huidskleur en is rond de 1,75 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een donkere muts met een rode streep rondom de muts.

De derde verdachte is degene met het vuurwapen. Hij heeft een blanke huidskleur en is rond de 1,85 meter lang. Hij droeg een donkere jas met een capuchon, die hij over zijn hoofd had.


Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de verdachten, neemt u dan contact op met de politie in Hilversum via 0900-8844. Anoniem melden kan uiteraard ook via 0800-7000.

Locatie