Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:57:20 Ongeval Materieel Willemsweg Hoorn Nh Prio Eenheid | Politie Kennemerland (PersInfo)
woensdag 16 juni 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 16|06

BARNEVELD - Woensdagmiddag 16 juni was de politie met een preventiebus aanwezig in de Langstraat in Barneveld.

 

Diverse (wijk)agenten gingen met het winkelend publiek een gesprek aan over woninginbraken. Ondanks de hoge temperatuur is er veel volk op de been in Barneveld-centrum. Tijdens een kort gesprek met wijkagent Dick van Hunnik werd duidelijk dat de meeste diefstallen gepleegd worden door gelegenheidsdieven.

VANDAAG 16|06

BEEMTE-BROEKLAND - Een parachutiste is woensdagmiddag in een boom beland in Beemte Broekland bij Apeldoorn. De vrouw bleef ongedeerd.


Het ongeval gebeurde in de Nieuwe Wetering. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de parachutiste wist zelf uit de boom te komen. De vrouw raakte dus niet gewond, maar is wel erg geschrokken. Ze liet weten dat ze vanwege deze ervaring nooit meer zal parachutespringen.

 

Vorige week moest een parachutist naar het ziekenhuis nadat hij bij vliegveld Teuge in een weiland was neergestort.

...

VANDAAG 16|06

BARNEVELD - In de Barneveldse wijk Zuid 3 waarschuwen buurtbewoners elkaar voor de aanwezigheid van de eikenprocessierups in Eiken op een speelveldje.

 

Buurtbewoners hebben linten om bomen gespannen en een briefje aan een boom bevestigd met de tekst "Pas op! eikenprocessierups ze zitten er nu in"

VANDAAG 16|06

NIJKERK - Woendagmorgen 16 juni heeft er in een woning aan de Wittenburg in Nijkerk een incident plaatsgevonden. Één persoon is daarbij zwaargewond, met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

De brandweer heeft het slachtoffer vanaf de bovenverdieping naar beneden gehezen doormiddel van een hoogwerker. Ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde in de buurt om medische zorg te verlenen.

VANDAAG 16|06

NIJKERK - In een woning aan de Steenbeek in Nijkerk heeft woensdagmorgen 16 juni heeft een incident plaatsgevonden. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) landde voor medische assistentie. Ook de technische recherche van de politie is opgeroepen.

 

Eén persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat zich er precies heeft afgespeeld konden agenten niet zeggen.

VANDAAG 16|06

ZWOLLE - Woensdagmorgen 16 juni omstreeks 4.40 uur is brand zeer grote ontstaan in een recyclebedrijf aan de Steinfurtstraat in Zwolle. De brand gaat gepaard met grote, zwarte rookwolken.

 

Volgens 112 Meldingen Zwolle is de brandweer is met veel materiaal aanwezig om de brand te bestrijden. De rook trekt over de Rijksweg A28 ter hoogte van de Hessenpoort. Heeft u last van de rook sluit dan ramen en deuren en zet ventilatie, indien mogelijk, uit of zet deze in de laagste stand.

GISTEREN 15|06

BARNEVELD - Aan de Postweg in Barneveld heeft de brandweer dinsdagavond een oefening gehouden in een leegstaande woning. Omdat de woning gesloopt wordt werd er een realistische inzet nagebootst.

 

Nadat de voordeur geforceerd was, moest de brandweer ook binnen diverse gesloten deuren open breken. De brand op de bovenverdieping was snel onder controle. Maar omdat het vuur mogelijk in het plafond zat, moest deze ook opengebroken worden. Twee slachtoffers werden gered door de Barneveldse brandweer.

GISTEREN 15|06

NIJKERK - De collectes in de gemeente Nijkerk gaan weer van start. Hierbij een overzichtje van de goede doelen die collectes gaan lopen in onze gemeente:
Week 25, 20-06-2021 t/m 26-06-2021 Maag Lever Darm Stichting.
Week 26, 27-06-2021 t/m 03-07-2021 Nationaal MS fonds.

 

Meer informatie over het collecterooster zie www.cbf.nl

 

Wat is het CBF?

  • Het CBF houdt toezicht op Erkende Goede Doelen
  • Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Aan de 632 Erkende Goede Doelen kun je gerust geven. Dan weet je zeker dat jouw donatie daadwerkelijk bijdraagt aan ...

MAANDAG 14|06

ROTTERDAM - Een motoragent van de Rotterdamse politie is op 13 juni aan verwondingen of erger ontsnapt, nadat de bestuurder van een quad hem belaagde. Deze 18-jarige verdachte uit Rotterdam en zijn 20-jarige bijrijder en stadsgenoot probeerden te voorkomen dat de agent een scooterrijder een bekeuring ging geven.

Rond 19.40 uur zag de motoragent op de Goudse Rijweg een scooter rijden met achter hem een quad met daarop twee mannen. Toen de scooterrijder een wheelie maakte en zichzelf en anderen daarmee in gevaar bracht, was het tijd voor een goed gesprek.

 

Remmen en uitwijken
De ...

Meer artikelen