Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:02:02 (dia: Ja) 10180 Rit 79464 Herenweg Alkmaar Prio Middel Eenheid | Ambulance 10-180 (Alkmaar - Schagen)
zondag 12 juli 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 12|07

ROTTERDAM - Zondagmiddag 12 juli rond 16.25 uur troffen voorbijgangers een kinderfiets aan naast de sloot aan de Havenspoorpad in Rotterdam.

 

De voorbijgangers hebben alarm geslagen. Daarop hebben de duikers van de brandweer de hele sloot afgezocht. Zij troffen niks aan in de sloot. De politie heeft de kinderfiets meegenomen naar het politiebureau.

1/1

VANDAAG 12|07

RIDDERKERK - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A16 ter hoogte van knooppunt Ridderkerk is op zondag 12 juli een motorrijder om het leven gekomen. De man verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur, raakte de vangrail en overleed ter plekke.

 

De oorzaak van het dodelijk verkeersongeval is nog niet bekend. Getuigen worden gehoord en verkeersspecialisten van de politie (VOA) onderzoeken de toedracht.

VANDAAG 12|07

WAGENINGEN - Op de Ritzema Bosweg in Wageningen heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Hierbij waren een scooter en een auto betrokken.

 

De automobilist wilde de ventweg naast de Ritzema Bosweg op rijden. Hierbij zag hij de scooter te laat. De scooterrijder raakte bij de aanrijding gewond aan zijn onderbeen. Hij is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een agente heeft de bestuurder van de scooter ondersteund, zodat het slachtoffer naar het 100 meter verder liggende politiebureau kon hinken.

VANDAAG 12|07

BUNSCHOTEN - Op zondagmiddag 12 juli zijn door nog onbekende oorzaak twee koeien in een sloot beland naast een weiland aan de Gasthuisweg in Bunschoten. De brandweer werd gealarmeerd en heeft het tweetal met slangen uit de sloot getrokken.

 

Veel omstanders waren getuigen van de reddingsactie. De brandweer kreeg een applausje na afloop.

VANDAAG 12|07

SCHIEDAM - Zondagmiddag 12 juli rond 14.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Oranjestraat in Schiedam.

 

De fietsster is door nog onbekende oorzaak aangereden door de automobilist. De fietsster is bij de aanrijding op de voorruit van de auto beland. De fietsster is gecontroleerd door de Rapid Responder. Deze vond het noodzakelijk om de hulp van een ambulance in te roepen, zodat de dame vervoerd kan worden naar het ziekenhuis voor aanvullend onderzoek.

 

De automobilist is met de schrik vrij gekomen. De politie neemt de fiets van het slachtoffer mee. De bestuurder van de ...

VANDAAG 12|07

AMERSFOORT - Zondagmiddag 12 juli is brand ontstaan in een woning aan de Duifpolder in Amersfoort. Buurtbewoners hoorden een brandalarm afgaan in de woning. Na een kwartier hebben zij besloten de brandweer te bellen. Volgens 112 Meldingen Amersfoort werd de barndweer om 14:31 uur opgeroepen.

 

De brandweer is de woning in gegaan en daar stond een pannetje op het vuur met een doekje erbij wat is gaan roken. De brandweer heeft het pannetje en het doekje naar buiten gebracht en de woning, die vol rook stond, is geventileerd. De bewoners waren niet thuis. Niemand raakte hierbij gewond.

...

VANDAAG 12|07

BARNEVELD - De brandweer is zondag rond 11:50 uur uitgerukt naar Givaudan aan de Nijverheidsweg in Barneveld. Vrijdag op zaterdagnacht was er al een brandmelding maar zondag weer.

 

In een ander gebouw ging een brandmelder af. De brandweer heeft het gebouw verkend en een melder aangetroffen die in alarm is gegaan. Zover bekend is er niks bijzonders in het pand aangetroffen. De brandweer korpsen van Barneveld en Voorthuizen konden na een uur weer huiswaarts keren.

 

Zie ook:

...

GISTEREN 11|07

ROTTERDAM - De bestuurder van een gestolen auto negeerden vanmorgen vroeg een stopteken van een politieauto. Een andere politieauto stond verderop om hen de doorgang te blokkeren. De bestuurder van de gestolen auto kwam in botsing met deze politieauto waar twee agenten in zaten, verliet vervolgens zijn auto om er rennend vandoor te gaan. Na het lossen van waarschuwingsschoten kon hij worden aangehouden evenals de andere drie inzittenden.


Zaterdagochtend vroeg, net na half vijf 's morgens, kwam er bij de politie een 'hit' binnen van het ANPR (automatische nummerplaatherkenning) van een ...

GISTEREN 11|07

AMSTERDAM - Een 31-jarige motorrijder uit Almere is in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juli 2020 op het zuidelijke gedeelte van de A10 ten val gekomen en daarbij om het leven gekomen.

 

Deze eenzijdige aanrijding vond omstreeks 1.10 uur plaats. Diverse hulpverleningsdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij overleed aan zijn verwondingen.

 

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een onderzoek in naar de oorzaak van dit ongeval. Agenten van de politie-eenheid Amsterdam hebben de familie van de ...

Meer artikelen