Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:46:57 Graag De Lia Ophalen, Albert Harkemaweg Aduard 011388 Prio Eenheid | Kazerne Alarm Peleton West Brandweer Oldehove...
donderdag 18 juli 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 17|07

APELDOORN - In een gymzaal aan de Steenhouwersdonk in Apeldoorn is woensdagavond een persoon ernstig gewond geraakt.

 

Rond 20.00 uur werden meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Groningen gealarmeerd. Deze landde op een naast gelegen speelveld. Het incident trok veel bekijks van mensen uit de wijk. De politie houdt mensen op afstand. Wat er precies is gebeurd is niet bekend.

 

Het slachtoffer wordt momenteel gereed gemaakt voor vervoer per helikopter naar het ziekenhuis.

1/1

GISTEREN 17|07

AMSTERDAM - Woensdagmiddag hebben twee jonge magneetvissers van 12 jaar een goede daad verricht. In het water van de Amstelkade hebben zij een echt vuurwapen gevangen. Ze hebben direct 112 gebeld en hebben de situatie bevroren.


Ter plaatse zagen agenten dat het inderdaad om een vuurwapen ging. De Forensische opsporing is ook ter plaatse gekomen om nader onderzoek te doen. Direct hebben zij wat monsters afgenomen. Het vuurwapen is inbeslaggenomen en zal verder onderzocht worden.

1/1

GISTEREN 17|07

SCHERPENZEEL - In de nacht van dinsdag op woensdag 17 juli werden er op de Dorpsstraat en op het Oosteinde diverse vernielingen gepleegd. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte(n).


Heeft u iets gezien of gehoord? Dan komt de politie graag met u in contact via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

GISTEREN 17|07

ROTTERDAM - Met een preventieve actie vandaag in de gebieden IJsselmonde, Feijenoord en Charlois gaat de politie samen verschillende partners de strijd aan met inbrekers. Dit zogeheten Zomeroffensief in samenwerking met onder andere de Gemeente Rotterdam en Burgernet moet voorkomen dat het aantal inbraken tijdens de zomerperiode stijgt.


Deze actie is een aanvulling op het Donkere Dagen offensief en werkt preventief. Op 17 juli rijden we met 'de Zomer Karavaan' door Rotterdam-Zuid om het bewustzijn bij de bewoners te vergroten. De vakantieperiode speelt een grote rol bij woninginbraken. ...

1/1

GISTEREN 17|07

ZEEWOLDE - Bij een botsing van een personenauto met een vrachtauto op de Gooiseweg in Zeewolde is op 16 juli 2019 de bestuurder van de auto gewond geraakt. Ook raakten meerdere auto's beschadigd. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en zoekt getuigen.


Rond 16.20 uur kreeg de politie een melding binnen van het ongeluk. De bestuurder van de personenauto reed over de Gooiseweg vanaf de Stichtse Brug in de richting van Zeewolde. Het is behoorlijk druk op de weg. Vanaf de andere kant reed een vrachtwagen in de richting van Almere. De personenauto, een Mercedes, kwam ...

1/1

GISTEREN 17|07

AMSTERDAM - Bij een doorzoeking van een woning aan de Brouwersgracht heeft de politie dinsdag vuurwapens, harddrugs en cashgeld aangetroffen.


Na een tip trad de recherche binnen bij het pand, waar 3 vuurwapens werden aangetroffen en een gevuld magazijn behorend bij een Kalasjnikov. Daarnaast werd er 15 kilo cocaïne gevonden en zo'n 5000 euro aan cashgeld. Tevens is de aangetroffen administratie in beslag genomen en zal deze nader onderzocht worden. Een 29-jarige man met de Albanese nationaliteit is aangehouden.

 

De politie doet regelmatig onderzoek naar zogenaamde ...

1/1

GISTEREN 17|07

AMSTERDAM - In de late avond van dinsdag 16 juli 2019 vond op de Eerste Oosterparkstraat een schietincident plaats. Rond 23.35 uur werd in een horecagelegenheid een 33-jarige Amsterdammer beschoten. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. In de directe omgeving van de horecagelegenheid startte de politie een uitgebreide zoektocht naar de schutter, maar deze is tot op heden niet gevonden.

 

De recherche is op zoek naar getuigen
De verdachte is kort na het schietincident aan de Eerste Oosterparkstraat gevlucht in de richting van de Weesperzijde. Het rechercheteam ...

GISTEREN 17|07

PUTTEN - Maandag 15 juli is er weer gecontroleerd op snelheid op de Garderenseweg in Putten. Daarbij werden 2277 auto's gecontroleerd, waarvan er 1856 automobilisten niet harder dan 60 km per uur reden.

 

De overige 421 reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 101 km per uur was.

DINSDAG 16|07

BARNEVELD - Op 19 en 22 juli duren spoedaanvragen van een paspoort of identiteitskaart langer dan normaal.

 

- Spoedaanvragen gedaan op vrijdag 19 juli kunt u op woensdag 24 juli ophalen.
- Spoedaanvragen gedaan op maandag 22 juli kunt u op woensdag 24 juli ophalen.

 

De reden is een technische update. Het is nu spitsuur aan de balies. Maak daarom een online een afspraak zodat u snel geholpen wordt. www.barneveld.nl/paspoort

Meer artikelen