Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:56:38 (dia: Ja) Ambu 17118 Jan Kruijffstraat 3026VP Rotterdam Rottdm Bon 150832 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-118
zaterdag 28 november 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|11

AMERSFOORT - Vrijdagavond omstreeks 22:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een aanrijding letsel op de Ringweg Randenbroek in Amersfoort. Het zou gaan om een aanrijding tussen een auto en een voetganger. De voetganger zou tijdens het oversteken geschept zijn.

 

Ambulancepersoneel is ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet bekend. De verkeersongevallenanalyse is ook ingelicht om onderzoek naar de toedracht te komen doen.

...

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Aan de Saparua in Barneveld is de brandweer vrijdagavond rond 21:20 uur uitgerukt voor een mogelijke gaslucht in een appartementencomplex. Door de bewoners werd een flinke gaslucht geroken.

 

Uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van een gaslucht maar van een wietlucht van de buurman. De man had wietplanten in zijn woonkamer staan. De brandweer heeft de politie ingeschakeld.

 

Volgens het Openbaar Ministerie wordt 'bij een hoeveelheid van vijf planten of minder aangenomen dat er geen sprake is van beroeps- of bedrijfsmatig handelen. ' Met andere woorden: het ...

GISTEREN 27|11

APELDOORN - De brandweer is vrijdagavond gealarmeerd om het ambulancepersoneel te assisteren aan de Loolaan in Apeldoorn. Rond 20.20 uur werd de brandweer gealarmeerd nadat het ambulancepersoneel bezig was met een slachtoffer in een appartementencomplex aan de Loolaan. Het slachtoffer moest voor verdere controle en behandeling naar het ziekenhuis maar kon niet via de trap naar beneden.

 

De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse en bracht het slachtoffer naar beneden waarna deze per ambulance overgebracht kon worden naar het ziekenhuis.

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Een bewoner van de Potgieterstraat in Barneveld is vrijdagavond rond 19:00 uur niet lekker geworden in een woning. Op verzoek van de ambulance is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen om in het huis te meten op Koolmonoxide vergiftiging.

 

De brandweer heeft uiteindelijk niks kunnen meten. De CO melder van de ambulancedienst sloeg in alarm waarop ze de brandweer hebben gealarmeerd. Waarom de melder in alarm sloeg is niet bekend

 

Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer ...

GISTEREN 27|11

BARNEVELD - Op de kruising Donkervoorterweg met de Valkseweg - N801 in Barneveld heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Omstreeks 17:30 uur is een vrachtwagen hard achterop een personenauto gebotst.

 

Eén persoon wordt in een ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen. Beide voertuigen raakte fors beschadigd.

GISTEREN 27|11

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag 27 november rond 16.40 uur is brand ontstaan in het pakjeshuis van Sinterklaas aan de Mijnbouwweg in Amersfoort.

 

Bij Rock City Brewing werd kip bereid in de steamer. Dit was iets te hard gegaan, waardoor enorm veel rook vrij kwam. Medewerkers van het horecagelegenheid wisten het zelf op te lossen. Uiteindelijk hoefde de brandweer alleen een nacontrole te doen. Het personeel is drukdoende met de voorbereidingen voor de Sinterklaas drive-thru. De kip welke bereid werd, hadden klanten besteld en zouden morgen tijdens het Sinterklaasfeest meegeven worden aan de ...

1/1

GISTEREN 27|11

BOTLEK - Uitpakken is leuk in deze tijd van het jaar, maar het levert soms ook vervelende verrassingen op. Donderdagmiddag werden bij het uitladen van een container bij een bedrijf in de Botlek opvallende pakketjes aangetroffen. De politie werd gebeld door de medewerkers van het bedrijf. En dat bleek terecht: er werd in totaal 50 kilo cocaïne aangetroffen.

 

De medewerkers van het bedrijf hadden bij het lossen van de container alleen metalen verwacht, maar troffen tot hun verbazing ook in folie verpakte pakketjes aan. Dat was genoeg reden om de politie te bellen. Toen de politie ...

WOENSDAG 25|11

EDE - Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

 

Burgemeester René Verhulst: "Niets is zo moeilijk als het voorspellen van de toekomst. We weten ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Meer artikelen