Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:09:03 Aanrijding Met Letsel Wereldwinkel, Stichting Hoofdstraat Velp Ge Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 28 januari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|01

EDE - Maandagavond 27 januari werd de brandweer opgeroepen voor brand bij school 't Palet aan de Poggenbeekstraat in Ede.

 

De melding kwam omstreeks 22:00 uur binnen. Er heeft een container vlam gevat in een hok bij de school, het vuur is daarna overgeslagen naar het hok. De school word niet meer gebruikt voor onderwijs maar wordt antikraak bewoond.


De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

GISTEREN 27|01

APELDOORN - De brandweer en politie zijn maandagavond gealarmeerd voor rook in een bus aan de Koningstraat in Apeldoorn.

 

De bus stond stil bij een bushalte toen er opeens rook uit de motor kwam. De buschauffeur vertrouwde het niet en schakelde de brandweer in. Zij waren snel ter plaatse en hebben de motor gekoeld met water waardoor het "brandje" was geblust.

 

In de bus zaten enkele reizigers. Zij zijn door een andere bus opgehaald zodat zij hun reis alsnog konden vervolgen. De oorzaak van het brandje is onbekend.

1/1

GISTEREN 27|01

AMSTERDAM - De politie heeft op 23 januari 2019 vier jongens in Amsterdam Zuidoost aangehouden. Zij waren in het bezit van machetes.

 

Op donderdagmiddag ziet de politie aan de Gravestein een groep jongeren in het bezit van steekwapens. De minderjarige verdachten lopen in de richting van het Passtukkenpad. Als de politiemensen de jongens aanspreken proberen zij te vluchten. Na een korte achtervolging worden er vier jongens aangehouden. Bij fouillering blijken zij allen in het bezit van een machete. De verdachten variëren in de leeftijd van 13 tot 16 jaar.

 

Alle verdachten ...

1/1

GISTEREN 27|01

COEVORDEN - Op zondag 26 januari 2020 tussen 2:30 en 6:39 heeft er een woninginbraak aan de Stationsstraat in Coevorden plaats gevonden. Het sleutelkluisje is van de woning afgehaald en met de sleutel uit dit kluisje is men de woning binnen gedrongen.


De autosleutels van de grijze Toyota Yaris, voorzien van het kenteken 4-SXX-56 zijn daarbij weggenomen. De auto, die stond op de invalideparkeerplaats aan de Van Eijbergenstraat, ter hoogte van voormalig pand garage Pieper, is meegenomen.


Weet u waar deze auto nu is? Weet u meer van deze inbraak? Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag ...

1/1

GISTEREN 27|01

ROTTERDAM - Zondagavond is door agenten in de kruipruimte en trapkast van een woning aan de Marlow Mosshof een grote hoeveelheid cash geld en verdovende middelen aangetroffen. De bewoner, een 47-jarige Rotterdammer, werd aangehouden.

 

Een melding leidde de agenten in de afgelopen weken naar een verdachte, die mogelijk vanuit zijn auto en woning zou dealen. Uit een ingesteld onderzoek kon zondagavond in de directe omgeving van de woning van een andere man, die kort ervoor cocaïne had gekocht bij de verdachte, worden aangehouden. Direct werd een onderzoek ingesteld naar de ...

GISTEREN 27|01

NIJKERK - Op de Tinbergenlaan in Nijkerk heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een auto. Hierbij raakte de fietsster gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietsster wilde ter hoogte van 't Hoffstraat oversteken maar werd over het hoofd gezien door een automobilist met een botsing tot gevolg. Omstanders schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Zij namen de zorg van hen over. Het slachtoffer liep bij de botsing een forse hoofdwond op. Zij moest na behandeling in de ambulance ...

1/1

GISTEREN 27|01

HILVERSUM - Op zaterdag 25 januari werd een gewapende overval gepleegd op een snackbar aan de Koningsstraat in Hilversum. Twee daders bedreigden een medewerker met een mes en maakten zo een geldbedrag buit. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Toen de twee daders rond 21:40 uur binnenkwamen bedreigden ze de aanwezige medewerker direct met steekwapens. Ze eisten geld. Nadat de daders de buit binnen hadden, renden zij naar buiten, linksaf de Koningsstraat in. Getuigen konden een signalement geven van de daders:

 

Dader 1

  • lengte 1.75 meter
  • normaal postuur
  • leeftijd ...

ZONDAG 26|01

ROTTERDAM - Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefstraat in een woning een man en vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen.

 

Even na het middaguur belt een man het alarmnummer. Hij vertelt dat er zojuist twee mannen in zijn woning waren die hem en zijn vriendin bedreigd en geslagen hebben. Daar zou ook een vuurwapen bij zijn gebruikt. Agenten gaan in de omgeving op zoek aan de hand van de beschrijving die de slachtoffers geven van de daders en de door hen gebruikte auto.

 

Op de Zuiderparkweg wordt de auto van de ...

ZONDAG 26|01

OMMEN - Op zaterdag 25 januari, tussen 15.15 uur en 20.15 uur vond er een inbraak plaats bij een woning aan de Hammerweg in Ommen. Dit is het gedeelte tussen de Dennenlaan en Giethemer Kerkpad.


Heeft u tussen genoemde tijdstippen iets verdachts gezien, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. ...

Meer artikelen