Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:14:48 13124 Rit 140506 Amsterdam Vondelpark Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-124 (GGD Amsterdam)
zaterdag 15 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 14|12

ROTTERDAM - Drie mannen met een mes overvielen vrijdagavond een maaltijdbezorger op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Zij gingen na de overval op het Kalundborgerf lopend vandoor richting het Schollebos. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.


De overvallers, waarvan de kleinste zo'n 1.75m en de grootste zo'n 1.85m was, waren alledrie in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. Ze bedreigden de bezorger met een mes. Nadat de bezorger zijn geld had afgegeven, gingen de overvallers er lopend vandoor richting het Schollebos.

 

Heeft u tussen ...

GISTEREN 14|12

APELDOORN - Bij een bedrijf op de Gladsaxe in Apeldoorn woedt een grote brand. In het pand zij ook accu’s opgeslagen, onduidelijk is nog of in dat gedeelte ook de brand is.

 

De brand ontstond vrijdagavond rond 20.15 uur gemeld en snel opgeschaald naar 'grote brand'.

 

Volgens de brandweer staat een bedrijfspand vol rook en woedt binnen brand. De brandweer heeft ondermeer een hoogwerker en twee grote tankwagens ingezet.

 

Update

De accu's liggen in een inpandige bunker van 10x10 meter. Brandweerlieden stellen accu's veilig en deze worden in water ...

GISTEREN 14|12

ZWOLLE - Op de kruising van de Luttenbergstraat met de Assendorperstraat heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen. Wel kwam een ambulance uit voorzorg ter plaatse.

 

De politie heeft één van de bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed.

GISTEREN 14|12

HOOGLAND - In een woning aan de Hoge Geeren in Hoogland is vrijdagmiddag 14 december een overleden vrouw aangetroffen in een woning. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen.

 

De politie is rond en in de woning een onderzoek gestart. Vermoedelijk ligt de toedracht in de relationele sfeer. In de woning is een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood.

GISTEREN 14|12

AMERSFOORT - Op de A28 bij Amersfoort heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Een auto is daar via een ander voertuig tegen de vangrail gebotst.

 

Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval gebeurde tussen Nijkerk en knooppunt Hoevelaken. Het verkeer staat over een lengte van 4 kilometer stil. Verkeer richting Amsterdam/Apeldoorn (A1) kan omkeren bij de af- en toerit Amersfoort (8).

GISTEREN 14|12

EDE - Op de Frankeneng in Ede heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen een voetganger en een bestelwagen plaatsgevonden. Daarbij raakte de voetganger gewond.

 

De bestuurder van het witte busje heeft na het ongeval zijn voertuig op de weg gezet als beveiliging van het slachtoffer. Het slachtoffer is na behandeling ter plaatse met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Een traumahelikopter werd opgeroepen maar is later afgemeld.

1/1

GISTEREN 14|12

VEENENDAAL - Vrijdagmiddag 14 december zijn er meerdere arrestaties verricht op de Rondweg-west in Veenendaal nabij de afslag Lunenburg (bouwterrein). De politie is met meerdere politiewagens en busjes aanwezig. Er zijn vier personen in de boeien geslagen.

 

Eerder was er melding gedaan van een mishandeling met knuppels van een marktkoopman op het Bruineplein in Veenendaal. Dankzij diverse getuigen/melders werd de positie doorgegeven van de vier verdachten. Dankzij speurhond Tess en haar geleider werden de knuppels terug gevonden in de bosjes.

GISTEREN 14|12

ROTTERDAM - Een pizzeria aan de Pieter de Hoochweg is vrijdag aan het begin van de avond overvallen door drie mannen met een mes. De medewerkster liep bij de overval een steekwond aan haar hand op. Korte tijd na de overval werden in de omgeving drie mannen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement.


De melding kwam 17.41 uur bij de politiemeldkamer binnen. De medewerkster die behandeld werd door een ambulance aan de verwonding aan haar hand, kon de agenten een beschrijving geven van de drie mannen die haar zojuist met een mes hadden bedreigd en verwond.

 

Even voor ...

DONDERDAG 13|12

AMSTERDAM - Op dinsdagmiddag 11 december 2018 is een 58-jarige man op de Ferdinand Bolstraat overvallen door twee mannen. Ze zijn er met buit vandoor gegaan, de politie zoekt getuigen.

 

Rond kwart over vier 's middags loopt een medewerker vanuit een zaak op de Ferdinand Bolstraat richting de bank om kasgeld te storten. Ter hoogte van de Van Ostadestraat lopen er twee mannen op hem af en overvallen hem met geweld. Ze beroven hem en vluchten te voet de Van Ostadestraat in, richting de Ruysdaelkade. Op de kruising van de Van Ostadestraat en de Dusartstraat stappen de verdachten ...

Meer artikelen