Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:03:52 (dia: Ja) Ambu 17104 Kogeldistel 3068NK Rotterdam Rottdm Bon 29373 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 17-104

Ambulance 17-104

zaterdag 06 maart 2021
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|03

EDE - Vrijdagavond 5 maart rond 21.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Nieuwe Maanderbuurtweg in Ede.

 

Een persoon werd volgens de politie door een automobilist opzettelijke aangereden. De bestuurder van de auto vluchtte na het ongeval. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel en vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Een omstander is aangehouden door de politie voor het gebruiken van lachgas. De politie is op zoek naar de verdachte.

GISTEREN 05|03

VEENENDAAL - Vrijdagavond rond 19.30 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op De Reede in Veenendaal. Dit gebeurde op de kruising met de Schoener. Twee scooterrijders zijn met elkaar in botsing gekomen.


Eén persoon is nagekeken door ambulancepersoneel, maar kon op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost.

GISTEREN 05|03

BARNEVELD - Aan de Notarisappel in Barneveld heeft vrijdagavond rond 19:15 uur brand gewoed in een woning.  De huisdieren een hond en een konijn werden in veiligheid gebracht. Omliggende woningen werden ontruimd maar de bewoners bleken niet thuis te zijn.

 

De brand is begonnen in de meterkast. Bij de brand komt flink veel rook vrij. De vrouw des huizes werd door de ambulance verpleegkundige onderzocht omdat ze rook heeft ingeademd en is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

 

 

GISTEREN 05|03

NIJKERK - Vrijdagmiddag 5 maart heeft de politie een wietplantage opgerold in een woning aan de Schulpkamp in Nijkerk.

 

Het is onbekend of er personen zijn aangehouden. De plantage wordt geruimd door een gespecialiseerd bedrijf. Het gaat om ongeveer 100 planten.

1/1

GISTEREN 05|03

AMSTERDAM - In de vroege avond van donderdag 4 maart 2021 heeft om 17.52 uur een aanrijding tussen een fietsster en een bestelbus plaatsgevonden, waarbij de 22-jarige fietsster ernstig gewond is geraakt. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en komt graag in het bezit van camerabeelden, bijvoorbeeld beveiligingscamera's van winkels en huizen of dashcam-beelden van (geparkeerde) voertuigen. Ook getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden opgeroepen om zich te melden. Zij hebben mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek.


De fietsster is direct na het ...

1/1

GISTEREN 05|03

NIJKERK / SCHERPENZEEL / WIERDEN - Met een geraffineerde wisseltruc licht deze onbekende man winkels op. Op 25 november 2020 dupeerde hij een winkel in Nijkerk, twee dagen later deed hij hetzelfde in Scherpenzeel en op 21 januari 2021 sloeg hij toe in een supermarkt in Wierden.

 

De verdachte rekent voor een klein bedrag af en vraag vervolgens om biljetten te wisselen. Hij laat het geld vanuit zijn handen tellen en stopt daarbij ongezien een stapel geld in zijn jaszak terug.

 

Vragen
Wie kent deze man? neem contact op met de politie via 0900-8844.

...

GISTEREN 05|03

VORDEN - Op de kruising Hengeloseweg (N316) met de Hilverinkweg in het buitengebied van Vorden heeft vrijdagmiddag 5 maart een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de auto, vermoedelijk op leeftijd, raakte ernstig gewond. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

 

Het ongeluk gebeurde kort na 16.00 uur. De bestuurder van de auto wilde vanuit de Hilverinkweg de Hengeloseweg oversteken, maar zag een naderende vrachtwagen uit de richting van Vorden over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierdoor gevolg. Gealarmeerde ...

GISTEREN 05|03

BARNEVELD - Politie Barneveld is op zoek naar een jongen van rond de zestien jaar, die verdacht wordt van schennispleging.

 

Het incident zou vrijdagochtend 5 maart hebben plaatsgevonden aan de Zijdehoenderlaan in de Barneveldse woonwijk Veller. De verdachte fietste weg in de richting van de Hoenderlaan. Via Burgernet vraagt de politie iedereen om naar de jongen uit te kijken.

 

De verdachte heeft volgens de politie een fors postuur en donker, halflang haar. Hij draagt een donkere jas en een spijkerbroek.

GISTEREN 05|03

ROTTERDAM - De politie hield maandag 1 maart een 28-jarige politiemedewerker van de eenheid Rotterdam aan op verdenking van een zedenmisdrijf (grooming) en het schenden van zijn ambtsgeheim. Het onderzoek naar de medewerker wordt onder leiding van het Openbaar Ministerie uitgevoerd door de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie-eenheid Rotterdam.


De verdachte is donderdag 4 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris die de hechtenis van de man met 14 dagen verlengde. De politieman is buiten functie gesteld.

Meer artikelen