Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:34:48 (dia: Ja) 10109 Rit 113685 Zandvoortwijk Abbekerk Prio Middel Eenheid | Ambulance 10-109 (West Friesland)
zondag 27 september 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|09

EDE - In de nacht van zaterdag op zondag 27 september, rond 1.40 uur, is brand ontstaan in een leegstaande loods aan de Vening Meineszstraat in Ede.

 

De brandweer wist met behulp van een kettingzaag het pand binnen te treden. In het gebouw is het vuur door de brandweer geblust. Wat de oorzaak van de brand is geweest is nog onduidelijk.

VANDAAG 27|09

EMMEN - Op de N381 (Twee Provincienweg) bij Emmen vond in de nacht van zaterdag op zondag 27 september een eenzijdig ongeval plaats. Een auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.


Hulpdiensten waaronder brandweer, politie en twee ambulances kwamen naar de locatie toe. Of er gewonden zijn gevallen was nog niet bekend, maar een aantal mensen was voor onderzoek in de ambulance.


Het verkeer werd om en om langs het ongeval gedirigeerd.

1/1

VANDAAG 27|09

ROTTERDAM - Agenten van de politie in Rotterdam hebben op zaterdag 26 september op de Bruinissestraat een 39-jarige automobilist uit Den Haag aangehouden.

 

De politie is bevoegd om in (onder meer) dit deel van Rotterdam preventief te fouilleren en ze hielden rond 19.45 uur de bestuurder staande. Hij bleek in zijn auto een doorgeladen vuurwapen te hebben en had daarnaast nog kleine hoeveelheden soft- en harddrugs bij zich. Alles in in beslaggenomen en de man zit vast.

GISTEREN 26|09

EDE - Zaterdagavond 26 september rond 20.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Klinkenbergerweg in Ede.

 

Op de kruising met de Emmalaan kwamen twee auto's hard in botsing met elkaar. Meerdere personen worden door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht.

 

De schade aan beide auto's is fors. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

GISTEREN 26|09

AMERSFOORT - De politie in Amersfoort is zaterdagavond rond 19.45 uur uitgerukt voor een mogelijke autodiefstal in de Q-park parkeergarage aan de Beestenmarkt.

 

Twee dames in de parkeergarage zagen dat een auto ruit werd ingeslagen. Vier politie eenheden gingen ter plaatse en sloten de omgeving rond de garage snel af. Agenten gingen in de garage kijken maar troffen uiteindelijk geen auto's aan waarbij de ruiten ingeslagen waren. De politie kon vrij snel met vervolg na de melding.

GISTEREN 26|09

HARDERWIJK - Zaterdagavond 26 september 2020 is een jongeman op een bezorgscooter onderuit gegaan op de rotonde bij de Gamma in Harderwijk. Volgens 112 Meldingen Harderwijk vond het ongeval omstreeks 19:05 uur plaats op de Deventerweg.

 

Getuigen van het ongeval hebben met een paraplu het slachtoffer afgeschermd van de regen in afwachting van de ambulance. Het slachtoffer is nagekeken door het ambulancepersoneel en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

GISTEREN 26|09

AMERSFOORT - De hulpdiensten in Amersfoort kregen zaterdag 26 september omstreeks 18:50 uur een melding van een aanrijding letsel op de kruising Operaweg met de Hogeweg. Twee personenauto's waren daar met elkaar in botsing gekomen. Eén slachtoffer is in de ambulance behandeld en daarna voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Eén van de twee voertuigen was dusdanig beschadigd dat deze geborgen moest worden door een bergingsbedrijf.

 

Een deel van de weg was vanwege de afhandeling van het ongeval tijdelijk afgesloten. Een aantal automobilisten reden echter ...

VRIJDAG 25|09

AMSTERDAM - De politie heeft aan het begin van de nacht twee mannen aangehouden in de Ferdinand Bolstraat die verdacht werden van een poging tot straatroof.

 

Een manlijk slachtoffer werd fysiek mishandeld en gedwongen zijn bankpas en pincode af te geven. Politiemensen waren binnen een paar minuten ter plaatse en konden op aanwijzingen van de aangever en een getuige de twee verdachten aanhouden. Het slachtoffer had inmiddels zijn bankpas terug en er is geen geld opgenomen. Hij heeft aangifte gedaan. Beide verdachten, van 24 en 28 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor. De ...

DONDERDAG 24|09

AMSTERDAM - De politie heeft vanmiddag twee mannen aangehouden in verband met een inbraak in een woning aan de Rooseveltlaan. In het portiek waar de aanhouding werd uitgevoerd ontstond een situatie waarbij de politiemensen gebruik moesten maken van hun pepperspray. De verdachten verzette zich behoorlijk tegen de aanhouding.

 

Zij zijn direct naar een cellencomplex overgebracht, waar ze hun ogen konden uitspoelen en voorgeleid werden bij een hulpofficier van justitie. Beiden zijn ingesloten.

Meer artikelen