Logo 112Hilversum

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 20 september 2022, 4:39

Schietincident aan de Zeggemeent in Hilversum, politie doet onderzoek

Laatst bijgewerkt: dinsdag 16:13 uur
HILVERSUM – In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 september werd een woning aan de Zeggemeent beschoten. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar verdachten en getuigen.

Om 02.50 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er schoten waren gehoord in de omgeving van de Zeggemeent. Agenten gingen direct op de melding af en stelden een onderzoek in. Op straat werden meerdere kogelhulzen gevonden en in een van de woningen zagen ze inslag van de kogels. Gelukkig raakte niemand gewond.

Uw tip!

De recherche doet onderzoek naar de beschieting. Daarom spreken rechercheurs graag met mensen die iets gezien hebben of meer weten. Heeft u camerabeelden, was u getuige of weet u meer over de toedracht? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Locatie

112 Melding

03:04:26 20-09-22 Schietincident Zeggemeent Hilversum Politie Gooi en Vechtstreek (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.