Redactie overval 0 reactie(s) di 26 april 2022, 23:01

Jeugdige overvallers snackbar Tom Mandersstraat snel aangehouden dankzij alerte getuige

Laatst bijgewerkt: dinsdag 23:01 uur
HILVERSUM – Mede dankzij een zeer alert reagerende getuige kon de politie dinsdag 26 april rond 22.00 uur twee verdachten aanhouden die kort daarvoor een snackbar aan de Tom Mandersstraat overvielen. Een mogelijke derde overvaller is nog voortvluchtig.

Omstreeks 21.30 uur betraden de drie zeer jonge verdachten (14-15 jaar) de snackbar. Zij waren gewapend met enkele messen en bedreigden de verbouwereerde eigenaar. Het lukte het drietal echter niet om iets buit te maken, waarna zij hard wegrenden. Er werd direct via 112 de politie gebeld. Meerdere politie-eenheden gingen direct op zoek naar de drie weggelopen verdachten. Een zeer alert reagerende getuige zette de politie op het goede spoor. Nabij het aldaar gelegen park wisten agenten twee van de drie verdachten aan te houden. De zoektocht naar een derde verdachte had echter geen resultaat. De politie zet het onderzoek voort. Niemand raakte bij de overval gewond.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.