Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:17:27 Hilversum 9075 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-188

Ambulance 14-188

zaterdag 06 juni 2020

TOP NIEUWS

DONDERDAG 04|06

HILVERSUM - Op de Taludweg in Hilversum is donderdagmiddag 4 juni een man uit zijn hoogwerker gered. De hoogwerker kwam vast te zitten in de boom en kwam daardoor los van de grond.

 

De man is veilig met de hoogwerker van de brandweer naar beneden gehaald.

1/1

MAANDAG 01|06

HILVERSUM - In de nacht van zondag op maandag 1 juni, omstreeks 04:30 uur kreeg de politie de melding van een autobrand op de Floris Vosstraat in Hilversum. De brandweer heeft de brand geblust.

 

Over de oorzaak tast de politie nog in het duister. Heeft u iets gezien of gehoord? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 27|05

HILVERSUM - Op woensdag 27 mei rond 17:30 uur heeft een politieagent een verdachte neergeschoten op de Beresteinseweg in Hilversum. De verdachte is daarbij om het leven gekomen. De omgeving is afgezet.


De Rijksrecherche doet onder leiding van het Openbaar Ministerie onafhankelijk onderzoek naar de toedracht van het incident dat plaatsvond op een zijweg van de Beresteinseweg.

1/1

WOENSDAG 27|05

HILVERSUM - Een 51-jarige vrouw werd maandagavond 28 oktober 2019 overvallen bij haar woning aan de Schuttersweg in Hilversum. Uit onderzoek blijkt dat haar belager haar vanaf de supermarkt heeft achtervolgd.


In januari werden de beelden van de verdachte getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau NH. Maar helaas zonder resultaat. In februari werd landelijke aandacht gevraagd voor de zaak in Opsporing Verzocht. De recherche heeft na de uitzending meerdere tips ontvangen. Mede dankzij de hulp van kijkers werd op maandag 25 mei 2020 de verdachte aanhouden. Dit is een 31-jarige man ...

1/1

VRIJDAG 22|05

REGIO - Op Hemelvaartsdag werden met een integrale controle op de Loosdrechtse Plassen en de Vecht waarschuwingen gegeven en boetes uitgedeeld door toezichthouders van gemeente, Recreatie Midden-Nederland, politie, brandweer, Natuurmonumenten en Waternet. Strand De Zuwe werd vanwege drukte afgesloten, maar is inmiddels weer open.

 

We vragen of iedereen zich écht aan alle maatregelen wil blijven houden. Geef elkaar de ruimte en vermijd drukte.

WOENSDAG 03|06

NEDERLAND - Door heel Nederland zijn de afgelopen weken branden in zendmasten geweest. Na uitgebreid onderzoek van de Landelijke Recherche van de politie onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) is noch (een vorm van een) relatie tussen de branden gebleken noch een georganiseerd crimineel verband tussen de verdachten.

 

Zendmasten in brand

De afgelopen weken heeft brand gewoed in 29 zendmasten door het hele land. De politie heeft vastgesteld dat de branden zijn aangestoken. De branden hebben geleid tot veel overlast en schade. Een enkele keer is ...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  5282
2%
  gelijk aan overig verkeer

8%
  maximaal 40 kilometer harder

90%
  geen limiet

HILVERSUM 24Webvertising