Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:24:33 Loosdrechtseweg Diependaalselaan Hilversum Letsel Prio Hoog Eenheid | Politie Gooi en Vechtstreek (Persinfo)
vrijdag 19 april 2019
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|04

SOEST - In de Soesterduinen is donderdagmiddag zeker vier hectaren natuur in vlammen opgegaan. Het vuur ontstond rond 15:00 uur en werd ontdekt door een verkenningsvliegtuigje van de brandweer.

 

De brandweer rukte groots uit en zette zo'n 20 voertuigen in. Tegen de avond was het vuur onder controle. De brandweer is nog enige tijd bezig met nablussen. Hoe het vuur kon ontstaan is nog niet duidelijk.

1/1

VRIJDAG 12|04

HILVERSUM - Een kind is vrijdag 12 april bekneld komen te zitten in één van de toestellen bij een sportschool aan de Van Leeuwenhoekstraat in Hilversum. Een ambulance en de brandweer kwamen ter plaatse.

 

Het kind is door de brandweer bevrijd. Het kind kon ter plaatse nagekeken worden, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

MAANDAG 08|04

HILVERSUM - In natuurgebied de Laapersheide in Hilversum heeft vanavond een grote heidebrand gewoedt. De brand brak 19:00 uur uit. Na de melding rukte de brandweer direct groot uit. Bij de brand werd hulp ingeroepen van brandweerkorpsen uit de provincie Utrecht. Zeker 10 bluswagens werden ingezet om de brand te blussen.

 


Het vuur verwoestte zeker 6 hectare heidegebied. Ook een aantal bomen zijn bij de brand volledig in vlammen opgegaan. Hoe de brand kon ontstaan is niet duidelijk. De politie stelt een onderzoek in.

MAANDAG 08|04

Hilversum – Maandagmiddag is een eenmotorig vliegtuigje gecrasht en terecht gekomen in de bomen op een militaire terrein. Kerosine

ZATERDAG 30|03

VOLENDAM - Zaterdag 30 maart 2019, werd er in Volendam een Provinciale (brandweer) vaardigheidstoets in de klasse 'Hoofdklasse' afgenomen.

 

De wedstrijd werd georganiseerd door het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité (ABWC), in samenwerking met de brandweer post van Volendam. De ploegen kregen een melding van een brand in een boot in de haven hierbij moesten enkele slachtoffers gered worden.

 

Nummers 1 en 2 gaan op zaterdag 18 mei naar Purmerend (Noord-Holland). De deelnemende ploegen zijn Waterland, Wormer, Middenmeer, Enkhuizen, Aalsmeer, Bussum en Blaricum.

...

ZATERDAG 30|03

HILVERSUM - Op 27 maart 2019 zijn op de kruising Kamerlingh Onnesweg en de Minckelerstraat in Hilversum twee auto's met elkaar in botsing gekomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen.


De politie kreeg de melding rond 15.30 uur binnen. Op de plaats van het ongeluk aangekomen stonden twee auto's op de rijbaan op de kruising. Auto 1 betrof een zwarte Peugeot die was komen aanrijden over de Minckelersstraat vanuit het centrum; auto 2 een donkergrijze Volkswagen Polo over de Kamerling Onnesweg vanaf de brandweer. De gemeente moest ...

DINSDAG 26|03

HILVERSUM - Op dinsdag 26 maart 2019, omstreeks 14.10 uur is er een jongen van 13 jaar van zijn fiets geslagen door een volwassen man van rond de 40 tot 50 jaar. Dit ter hoogte van La Place aan de Hilversumseweg Laren. De man fietste tegen het verkeer in, in de richting van Laren. Het slachtoffer fietste samen met een vriendje vanuit laren in de richting van Hilversum. Het slachtoffer was gekleed in een donkerblauwe jas met oranje letters en gele capuchon.

 

De man die geslagen zou hebben droeg een donkergroene jas en donkere broek. En verplaatste zich met een ...

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  2244
53%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

23%
  Veel te laag!

HILVERSUM 24Webvertising