Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:24:13 Hilversum Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-188

Ambulance 14-188

zondag 16 juni 2019
 
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 15|06

HILVERSUM - In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 juni werden drie bestuurders in Hilversum aangehouden voor het rijden onder invloed.


De eerste bestuurder weigerde deel te nemen aan de verplichte ademanalyse. Zijn rijbewijs werd daarop ingevorderd.


De tweede bestuurder bleek onder invloed van alcohol en speed en moest ook zijn rijbewijs inleveren. Een bloedtest moet uitwijzen hoe zwaar hij in de fout is gegaan.

 

Van derde bestuurder bleek enkele jaren terug het rijbewijs ongeldig te zijn verklaard. Hij bleek onder invloed van alcohol en wiet en ook hij onderging een ...

1/1

DONDERDAG 13|06

Maarten duikt op 21 juni van dit jaar opnieuw het Friese water in om de Elfstedentocht te zwemmen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Want onderzoek blijft hard nodig. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om de tocht helemaal te volbrengen, wel werd er heel veel geld binnen gezwommen voor de strijd tegen kanker.

 

Om Maarten en zijn foundation te ondersteunen veilt TheBagstore.nl samen met haar leveranciers vanaf 13 juni 2019 tot en met de dag dat Maarten zijn zwemtocht (hopelijk helemaal) voltooid allerlei tassen op haar Facebookpagina. ...

1/1

VRIJDAG 31|05

XTC is een hot topic in Nederland. Bij de productie van XTC en andere synthetische drugs, is er altijd gevaar voor aanwezigheid van giftige stoffen, gassen, brand of ontploffing. Ook ontstaat er bij de productie gevaarlijk afval. Dit afval wordt vaak geloosd op open water of in de natuur en levert gevaar op voor de gezondheid van mensen, dieren en planten. Als er sprake is van lozingen op open water of het riool, is er ook gevaar voor de drinkwatervoorziening. Het is mede hierom, dat het van belang is labs en dumpingen op te sporen en de daders van deze drugscriminaliteit te straffen. Voor ...

WOENSDAG 29|05

HILVERSUM - Op woensdagavond 29 mei werd er in Hilversum een openbare herdenking georganiseerd na het overlijden van de 15-jarige Marwan Benkodad. De jongen beroofde zichzelf afgelopen week van het leven nadat hij zou zijn gepest op school. Er heerst daarom woede en massale rouw in de stad.

 

Rond 19:30 uur verzamelden tientallen mensen zich op het veldje aan de Stroeslaan en de Letteriestraat in Hilversum, daar landde maandag tevergeefs de traumahelikopter voor Marwan. De aanwezigen zorgden voor een witte bloemenzee ter nagedachtenis aan de 15-jarige Hilversummer.

...

MAANDAG 27|05

HILVERSUM - Op maandag 27 mei rond 18:20 uur zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de Letteriestraat. Ook een traumahelikopter rukte uit.

 

De traumahelikopter landen op de kruising Stroeslaan/Lopes Diaslaan. Veel mensen uit de buurt kwamen naar buiten om te kijken tijdens de landing. Het ging om een medische noodsituatie in een woning aan de Letteriestraat.

VRIJDAG 07|06

NEDERLAND - Voor vanmiddag is voor het grootste deel van het land  code oranje afgekondigd. Houd rekening met onweer en zware windstoten. Is er sprake van acuut gevaar voor mens of dier is bel dan 112.

 

Is er schade aan de openbare ruimte zonder acuut gevaar? Bel dan met je gemeente.

DONDERDAG 06|06

DEN DOLDER - De gezochte 43-jarige man, die verbleef op een forensisch psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder, is terecht. Op station Breda werd hij herkend door mensen, die zijn foto bij het opsporingsbericht van politie hadden gezien. De man keerde zaterdag 1 juni 2019 niet terug van zijn toegekende verlof.


Rond 13.30 uur werd hij herkend op station Breda door publiek dat hem zagen lopen. De politie werd ingeschakeld die hem aanhield en vaststelde dat het inderdaad de betreffende gezochte man was. Hij wordt op korte termijn overgebracht naar de kliniek in Den Dolder. De ...

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
 
Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

HILVERSUM 24Webvertising