Logo 112Hilversum

Redactie overig 0 reactie(s) za 29 april 2023, 17:06

Explosie in flat aan de Stephensonlaan in Hilversum

Laatst bijgewerkt: zaterdag 17:12 uur
HILVERSUM – Zaterdagmiddag omstreeks 16:15 uur kreeg de brandweer een 112melding van een brand op de Stephensonlaan in Hilversum. De brandweer is met meerdere eenheden naar het incident gestuurd.

Er zou een explosie zijn geweest op de bovenste etage van een flat. Het glas van het raam ligt verspreid over de straat. Eén persoon is zelfstandig naar de ambulance gelopen en aldaar nagekeken.

Vermoedelijk is de explosie ontstaan tijdens het gebruik van spuitbussen. Het drijfgas wat hierbij vrijkomt is tot ontsteking gekomen. Er is verder geen sprake van brand en de brandweer heeft alles onder controle.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Locatie

112 Melding

16:15:50 29-04-23 P 1 BMD-01 BR woning (Explosie) Stephensonlaan Hilversum 147163 142131 Brandweer Gooi en Vechtstreek (Voorlichter) (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.