Logo 112Hilversum

Redactie zakelijk 0 reactie(s) wo 02 november 2022, 17:27

Cadeau idee voor (veilige) feestdagen; neem een kijkje in onze 112winkel

Laatst bijgewerkt: woensdag 2 nov 2022 om 20:46 uur

Met de feestdagen voor de deur begint ook de zoektocht naar de beste cadeaus. Kun jij wel wat cadeau inspiratie gebruiken? Neem een kijkje in onze 112winkel!

Dashcam

Wat dacht je van een Full-HD 1080p dashcam voor €39.99? Of de 4K Touch Wifi GPS dashcam tijdelijk voor €109,65. Gebruik een dashcam om gevaarlijke situaties en ongelukken te registreren. Op deze manier voorkom je lastige verzekeringskwesties door altijd haarscherpe beelden in full HD vast te leggen die kunnen dienen als bewijsmateriaal.

Rookmelder

In uw huis moet sinds 1 juli 2022 op iedere verdieping met een woonkamer, slaapkamer of keuken een rookmelder hangen. Zo krijg je sneller een waarschuwing bij rook of brand. In ons assortiment hebben we koppelbare rookmelders en een rookmelder met 230V stroom voorziening.

Video deurbel

Zie, hoor en spreek iedereen die bij jou aan de deur komt met een videodeurbel. Waar je ook bent, via de gratis app op je smartphone, tablet of PC heb je altijd zicht op wie er bij jou op de stoep staat. Met behulp van de microfoon en luidspreker kun je jouw bezoeker spreken alsof je zelf aanwezig bent.

Bewakingscamera

De Denver IOC-232 Wi-Fi/IP-camera is de ideale bewakingsoplossing voor buiten die u niets zal ontgaan. De buitencamera heeft een 1920×1080 Full HD-camera voor vloeiende en scherpe camerabeelden. Dankzij geïntegreerde infrarood LED’s met een zichtafstand tot 30 meter, hebt u altijd alles in zicht, zelfs ’s nachts. Dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon heeft de camera ook een spraakfunctie. Wat voor weer het ook is, de camera kan altijd worden gebruikt, want hij is IP65 spatwaterdicht. De opnamen kunnen worden opgeslagen op een micro SD-kaart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Hilversum
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.