Redactie brand 0 reactie(s) di 12 juli 2022, 16:23

Brand in parkeergarage op het Mediapark blijkt aangestoken, politie zoekt getuigen

HILVERSUM – Maandag 11 juli rond 20.00 uur was er brand op het Mediapark in een parkeergarage aan de André van Duinboulevard. Uit onderzoek blijkt dat er sprake is van brandstichting. De politie spreekt graag met mensen die meer kunnen vertellen.

Maandagavond kwam bij de meldkamer een 112 melding binnen van een brand op het Mediapark. De brandweer ging direct op de melding af en de omgeving werd ruim afgezet. Door de mogelijke gevaarzetting werd ook besloten om omliggende panden te ontruimen. Een beveiliger had veel rook binnen gekregen en werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Nadat de brand onder controle was, mocht iedereen het pand weer in. Er was veel rookschade onder de parkeergarage en ook een aantal fietsen en twee auto’s waren beschadigd.

Brandstichting

De politie doet onderzoek naar de brand en gaat op dit moment uit van brandstichting. Mogelijk gesticht door meerdere personen.

Uw hulp

De recherche komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen.
Was u getuige van deze brandstichting?
Heeft u informatie wat het onderzoek kan helpen?
Weet u misschien wie de daders zijn?
Weet u meer over de vluchtroute?

Alle informatie is welkom. Je kan je tip delen met de politie door te bellen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Hilversum

Volg ons

Volg ons