Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:02:05 Hilversum Prio Hoog Eenheid | MotorAmbulance 14-381 (RAV Gooi en Vechtstreek)
donderdag 20 september 2018
TOP NIEUWS

DINSDAG 18|09

ASSEN - Wij vragen u uit te kijken naar Manou Dries. Manou is afgelopen donderdag, 13 september 2018, weggelopen van huis. Manou is woonachtig in Assen. Haar reisbewegingen tonen aan dat Manou zich in heel Nederland zou kunnen bevinden. Manou is vertrokken van huis en heeft onderweg een tent en een slaapmatje opgehaald. Er bestaat een mogelijkheid dat Manou aan het liften is om zichzelf te verplaatsen.


Het signalement van Manou is:

  • 1.72 meter groot
  • Lang blond haar
  • Slank postuur, brede heupen
  • Manou zou mogelijk zwarte kleding kunnen dragen met daarbij een zwarte pet
  • Manou ...
1/1

VRIJDAG 14|09

AMSTERDAM - Sinds de ochtend van 13 september 2018 wordt vanuit uit Amsterdam Zuidoost, K-zone, Kruitberg de 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo vermist. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar familie is heel ongerust.

 

Rodechelies heeft een beugel voor haar boventanden. Heeft u haar gezien of weet u waar zij is, bel zo spoedig mogelijk de politie.

 

Vragen
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Gegevens

Naam: Rodechelies Celedonio Santo
Geboortedatum: 15-11-2005
Huidige leeftijd: 12
Lengte: 160 ...

1/1

MAANDAG 10|09

GRONINGEN / ARNHEM - Daniëlle zou na een bezoek aan haar moeder weer naar de instelling gaan waar zij verblijft. Zij is daar echter nooit aangekomen.

 

Zij moest naar station Arnhem, maar de laatste bekende plaats is Groningen. Uit camerabeelden blijkt dat ze twee uur lang op een bankje bij de BurgerKing in het Groningse treinstation heeft gezeten. Op een gegeven moment spraken twee mannen/jongens haar aan en liepen zij gezamenlijk weg. Twee minuten later kwamen de twee mannen/jongens weer in beeld, maar zonder Daniëlle.


Op dat moment droeg zij een blauwe spijkerbroek met gaten ...

GISTEREN 19|09

AMSTERDAM - De 12-jarige Rodechelies Celedonio Santo uit Amsterdam Zuidoost is sinds donderdagochtend 13 september vermist. Het onderzoeksteam van de politie houdt rekening met het scenario dat Rodechelies mogelijk ergens verborgen wordt gehouden.

 

Het verborgen houden van een minderjarig kind is een misdrijf en dus strafbaar. Het onderzoeksteam dat zich bezig houdt met de vermissing van Rodechelies ontving sinds het moment van haar vermissing meerdere tips, maar vooralsnog is zij nog altijd niet terecht.

 

Mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van het ...

WOENSDAG 12|09

DALFSEN - Afgelopen dagen is de politie op zoek geweest naar een 18 jarige vrouw uit Dalfsen. Zij is in goede gezondheid aangetroffen.

 

We bedanken iedereen voor het meekijken en het delen van ons bericht. In verband met haar privacy geven wij verder geen informatie.