Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:39:37 (dia: ) Ambu 18181 Spieghelstraat 3314AS Dordrecht Dordrt Bon 118646 Prio Middel Eenheid | Ambulance 18-181 (Dordrecht)
zaterdag 23 juni 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|06

ARNHEM - Bij een woning aan de Heemskerckstraat in Arnhem is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 22 juni vuurwerk naar binnen gegooid. Hierbij zijn gelukkig geen gewonden gevallen. Wel ontstond er schade aan de woning. Getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden.

 

Omstreeks 1.30 uur schrok de bewoner wakker van een harde knal. Er was rookontwikkeling ontstaan in de gang en de voordeur was beschadigd. Er heeft geen brand gewoed. Direct werd de politie gebeld.

 

De technische recherche heeft onderzoek gedaan in de woning. Daar is uitgekomen dat de knal en ...

VANDAAG 23|06

NUNSPEET - Vandaag, zaterdag 23 juni, vond de open dag van de Bereden Politie en Speur- en Specialistische dieren plaats in Nunspeet.

 

Er werden onder meer demonstraties gegeven met zowel de politiepaarden als met de politiehonden. Ook de stallen waren geopend voor het publiek. De belangstelling voor de open dag was erg groot.

VANDAAG 23|06

BUNSCHOTEN - Op 23 juni is er op de Oostelijke Randweg in Bunschoten een meisje op een scooter geschept door een auto.

 

Het meisje is nagekeken door de ambulancebroeders. Waarschijnlijk heeft de bestuurde van de auto het meisje over het hoofd gezien. Het slachtoffer heeft erg veel pijn en is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

VANDAAG 23|06

AMERSFOORT - Op zaterdag 23 juni heeft er een ongeval plaats gevonden bij de Koppelbrug in Amersfoort. Een bestuurster van een auto, die mogelijk onder invloed van alcohol was, is tegen een slagboom gereden.

 

De schade aan de slagboom zorgt ervoor dat de brug niet meer open gaat. Dit heeft gevolgen voor het vaarverkeer. Zo kan de Fietsboot Eemlijn niet zijn dagelijkse rondje maken. 'Helaas moeten we mededelen dat de tocht voor vandaag niet doorgaat vanwege het ongeval. Kwestie van overmacht. Of we morgen kunnen varen is nog de vraag.', laat de organisatie van Fietsboot Eemland ...

VANDAAG 23|06

NIJKERK - In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan de Smitspol in Nijkerk. Ter plaatse bleek er een man onder de invloed van alcohol in het water te zijn gevallen rechts naast de inrit van Restaurant De Berenkuil. De man was volgens getuigen helemaal onder water.

 

Toegesnelde agenten hebben samen met omstanders de man uit het water gehaald en een reddingsdeken om gedaan. Daarna werd de man in zijn eigen auto gezet om op te warmen in afwachting van de ambulance.

 

De opgeroepen brandweer die met een ...

GISTEREN 22|06

ZWOLLE - Op vrijdagavond 22 juni is er even voor tien uur brand ontstaan op het balkon van een hoekwoning aan de Drapenierlaan in Zwolle. De brandweer was snel ter plaatse en wist erger te voorkomen. Men had het brandje snel onder controle. Hierna is de zolder rookvrij gemaakt doormiddel van een grote ventilator. Desondanks liep het balkon en de gevel wel forse schade op. Wat er precies brandde, is onbekend.

 

Volgens buurtbewoners heeft een hond, die werd uitgelaten, de brand ontdekt. De hond waarschuwde zijn baasjes en die alarmeerden vervolgens de bewoners en de brandweer. Die ...

GISTEREN 22|06

BARNEVELD - In het centrum van Barneveld werd vrijdagavond 22 juni aan het Raadhuisplein het G team van Barneveld gehuldigd Dit gebeurde na en uitgebreide rondrit onder begeleiding van politie door de wijken van Barneveld.

 

De spelers werden voor het oude gemeentehuis afgezet en toegesproken door de burgemeester en zijn vrouw. De ploeg mét de begeleiders verscheen op het balkon van de raadszaal voor een heuse balkonscène. Alle kampioenen ontvingen een mooie bos bloemen.

VANDAAG 23|06

DOETINCHEM - Op dinsdag 19 juni 2018, omstreeks 17.15 uur vond een verkeersconflict plaats tussen een motorrijder en een bestuurster van een personenauto.


Het incident vond plaats aan de Bilderdijkstraat in Doetinchem ter hoogte van de nieuwe verkeersdrempels nabij school 't Noorderlicht. De motorrijder heeft zich hierbij zodanig misdragen, dat de bestuurster van de personenauto aangifte deed van meerdere strafbare feiten. Er waren op dat meerdere mensen op straat, die iets gezien moeten hebben. De politie is op zoek naar deze getuigen.

 

Heeft u iets waargenomen? Neem dan ...

GISTEREN 22|06

AMSTERDAM - Op vrijdag 22 juni omstreeks 07:30 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een woonboot gelegen aan het IJsbaanpad in Amsterdam.

 

De overval is vermoedelijk gepleegd door één dader. Hij had een opvallend geel/groen hesje aan met aluminium fluorescerende strepen.

 

Verder signalement van de man:

  • rond de 20 jaar oud
  • licht getint uiterlijk
  • tenger tot normaal postuur, hij was goed in verhouding
  • ongeveer 1.70 meter a 1.75 meter lang
  • geen gezichtsbeharing
  • gave huid
  • hij sprak beschaafd Nederlands
  • donkere broek
  • geel/groen hesje met ...

Meer artikelen